Despre avantajele achiziţionării de piese auto online

Nimic nu poate fi mai îngrozitor pentru un şofer decât să fie obligat să meargă la serviciu cu autobuzul fiindcă i s-a stricat maşina. Nimeni nu îşi doreşte o asemenea experienţă însă din păcate se întâmplă destul de des. Totuşi, ce trebuie să faci după ce ţi s-a stricat maşina? Bineînţeles, trebuie să aplezi la un service auto, dar pentru a ieşi mai ieftin e de preferat să nu cumpăraţi piesele ce trebuiesc înlocuite direct de la ei ci din altă parte, deorece, de regulă, sunt foarte scumpe.

Astfel e mult mai rentabil să cumpăraţi piesele de care aveţi nevoie de la un magazin de piese auto, decât de la service. Totuşi, aţi putea spune că nu se merită pentru că, în ciuda faptului că veţi economisi ceva bani, veţi pierde timp preţios căutând cel mai ieftin magazin. Însă nu trebuie să cutreieraţi oraşul din cap în coadă şi să bateţi din poartă în poartă pentru a găsi cea mai ieftină piesă.

Având în vedere că trăim în secolul XXI, a venit timpul să ne bucurăm din timp de avantajele tehnologiei. Astfel, să luăm un exemplu banal. Să presupunem că aveţi nevoie de un ambreiaj pentru Opel Astra. Păi nu trebuie să faceţi nimic altceva decât să petreceţi câteva minute în faţa calculatorului, în timp ce vă sorbiţi cafeluţa de dimineaţă, şi să daţi un search pe Google. Instant va aparea pe ecranul dumneavoastră o lungă listă de magazine online de piese auto, aşa cum este şi AutoRoyal. Iar cu un simplu click veţi putea explora oferta firmei fără nici cel mai mic efort sau puteti contacta un consultant care sa va faca o oferta intr-un timp foarte scurt.

De ce să alegeţi un magazin de piese auto online în schimbul unui convenţional? Foarte simplu. Pentru că, aşa cum am specificat şi mai sus, veţi putea face comanda direct din faţa calculatorului fără să fie nevoie să vă mai deplasaţi la sediul firmei. Gama de piese comercializata este foarte mare, pornind de la piese pentru marcile commune cum ar fi Opel, dar si piese pentru masini de lux precum Bentley. De asemenea, preţurile sunt şi considerabil mai mici în cazul magazinelor virtuale.

Până acum totul e bine, dar aţi putea spune că în cazul shop-urilor online va trebui să plătiţi şi transportul, iar în ceea ce priveşte unele piese mai voluminoase, costul va fi destul de ridicat, deci ce luaţi pe mere veţi cheltui pe pere. Chiar aşa să fie? Păi nici chiar, pentru că unele magazine online, precum cel amintit mai sus, oferă livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 500 RON. Aşadar, având în vedere avantajele clare pe care le prezintă un astfel de magazin, tot ce vă mai rămâne este să faceţi comanda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.