Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de conductă de pe traseul autostrăzii A7, lucrare de interes național, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 24 aprilie, între orele 8.00 – 21.00, în localitățile Nicolae Bălcescu, Cleja și Somușca.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale, estimată a se face în jurul orei 21.00, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Revenim cu o actualizare a informațiilor transmise ieri: în această dimineață Transgaz ne-a anunțat că este necesară întreruperea alimentării și în localitatea Răcăciuni, ceea ce s-a și întâmplat în jurul orei 10.00.
Alimentarea în această localitate va fi reluată în jurul orelor 18.00, în aceleași condiții și cu aceleași măsuri de siguranță specificate în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.