După lansarea mașinii sale electrice în România la începutul acestui an, este posibil să ne așteptăm ca Tesla să investească pe piața locală în viitorul apropiat?

România nu este o țară în care vehiculele electrice au decolat în același mod ca și în țările din vestul Europei. Vânzările de la toate mașinile electrice sunt în creștere, totuși, și la începutul anului 2020 erau înregistrate peste 160 de mașini Tesla în țară, în ciuda faptului că producătorul american de vehicule electrice nu este încă prezent oficial aici. Însă, odată cu lansarea mașinii Tesla în România, ne putem aștepta ca această companie să înceapă să investească pe piața locală în următorii ani?

Citește mai mult

Top 6 afaceri care merg bine în România. Ce le face sa fie în top?

Inclinația românilor pentru deschiderea propriei afaceri pentru „a nu mai munci pentru alții” este destul de cunoscută, dar alegerea unei afaceri care să aibă și succes este un proces destul de anevoios și pe care foarte puțini îl cunosc. Totuși, există câteva domenii în care antreprenorii care au riscat să investească au avut de câștigat.

Citește mai mult