Salariile angajaților Chimcomplex Onești majorate cu 24%, salariul mediu devine 8980 lei

Chimcomplex SA Borzești, cel mai mare combinat de produse chimice cu platforme industriale la Onești și Rm. Vâlcea, anunță majorarea semnificativă a salariilor angajaților săi începând cu luna iunie 2022. Compania a aprobat cea mai mare creștere salarială de până acum, astfel că venitul mediu brut lunar (cu tichetele de masă incluse) crește de la 5.750 la 7.150 lei, adică cu 24,5%, conform unui comunicat trimis redacției Bacaul.ro.

Citește mai mult

După lansarea mașinii sale electrice în România la începutul acestui an, este posibil să ne așteptăm ca Tesla să investească pe piața locală în viitorul apropiat?

România nu este o țară în care vehiculele electrice au decolat în același mod ca și în țările din vestul Europei. Vânzările de la toate mașinile electrice sunt în creștere, totuși, și la începutul anului 2020 erau înregistrate peste 160 de mașini Tesla în țară, în ciuda faptului că producătorul american de vehicule electrice nu este încă prezent oficial aici. Însă, odată cu lansarea mașinii Tesla în România, ne putem aștepta ca această companie să înceapă să investească pe piața locală în următorii ani?

Citește mai mult