Scandalagiu arestat în comuna Gârleni


Poliţiştii au identificat şi reţinut un tânăr care, la data de 07 octombrie a.c. ar fi agresat şi ameninţat trei persoane într-o societate comercială din comuna Gârleni.

La data de 07 octombrie a.c, poliţiştii din Buhuşi au fost sesizaţi de spre faptul că la o societate comercială din comuna Gârleni ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia ar fi fost folosit un pistol tip airsoft.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că trei tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei societăţi comerciale din comuna Gârleni, ar fi fost agresaţi verbal şi fizic de un localnic de 32 de ani, în urma unui conflict spontan.

Acesta s-ar fi deplasat la locuinţa sa din apropiere şi, la scurt timp, ar fi revenit la faţa locului, unde ar fi tras un foc de armă în plan vertical.

Pistolul de tip airsoft a fost ridicat de către poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi.Articol din sectiunea: Social
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Scandalagiu arestat în comuna Gârleni