Mobila RONEX din lemn masiv, o investiţie în calitate [P]

Dacă tocmai ai cumpărat o casă sau eşti unul dintre cei mulţi care sunt în căutarea unei piese bune de mobilier, mobila din lemn masiv trebuie să fie prima ta opţiune. Mobila din lemn masiv de stejar este o investiţie inspirată pentru casa ta, oferindu-i designului interior un plus de farmec și o amprentă ecologică, rustică.

RONEX este o firmă cu unitate proprie de producţie în Bucureşti-Ilfov, producător de mobilă din lemn masiv de stejar în stil Modern, Industrial, Contemporan şi Clasic. Experienţa de peste 20 de ani a societăţii permite să creeze mobilier la comandă  calitativ, durabil, ce poate fi transmis din generaţie în generaţie.  Una dintre colecţiile de mobilier cele mai căutate din portofoliul de produse RONEX este mobila pentru DORMITOR din lemn masiv.  Aceasta include paturi, noptiere, comode şi dulapuri, seturi complete pentru o armonie perfectă.

Merită luate în considerare o serie de argumente favorabile pentru care ar trebui să adaugi mobila din lemn masiv în spaţiul tău de locuit:

Nu este necesară asamblarea

Când achiziţionezi piese de mobilier de duzină, realizate în serie, s-ar putea să fie necesar să le şi asamblezi, ceea ce ar putea fi o problemă. Mobila din lemn masiv vine gata asamblată, iar tot ceea ce trebuie să faci este să te aşezi şi să te bucuri de ea, fără alte bătăi de cap.

Uşor de curăţat

Mobila din lemn masiv este extrem de uşor de curăţat. Tot ceea ce trebuie să faci este să o ştergi de praf din când în când cu o cârpă fină şi să încerci să eviţi razele directe ale soarelui.

Bine construită

Mobila din lemn masiv este foarte bine asamblată şi durabilă, spre deosebire de mobila din PAL, care este foarte firavă şi se poate desprinde cu uşurinţă.

Dacă deplasezi un obiect de mobilier din PAL într-o oarecare direcţie, s-ar putea să se crape sau să se desprindă laturile sale, dar cu mobila din lemn masiv, calitatea lemnului folosită este întotdeauna de un calibru înalt, iar tâmplarul care o va fabrica este profesionist şi are experienţă în ceea ce face, aşa că vei avea parte de obiecte de mobilier construite puternic şi rezistente în timp.

Rezistentă în timp

Datorită faptului că este atât de bine construită, mobila din lemn va rezista testului timpului. Clienţii care au achiziţionat mobilă de la RONEX au fost încântaţi de calitatea şi durabilitatea pieselor de mobilier lemn masiv. Aceştia vor putea cu siguranţă să transmită mai departe obiectele de mobilier de la o generaţie la alta, ceea ce transformă mobila din lemn masiv într-o investiţie inteligentă pe termen lung.

Preţuri convenabile

Deşi se folosesc materiale ieftine, unele dintre piesele de mobilier produse din PAL sunt scumpe. Cu lemnul masiv, ştii că plăteşti pentru o piesă de mobilier de calitate şi nu cheltui o sumă exorbitantă pe un articol de mobilier care se va crăpa în scurt timp. Preţurile sunt accesibile.

Dacă alegi să adaugi o piesă de mobilier din lemn masiv frumoasă pentru casa ta este atât o alegere de design inteligentă, cât şi o investiţie inspirată. În unele cazuri, poţi chiar să îţi personalizezi comanda, asigurându-te că primeşti exact dimensiunile şi culoarea care se potriveşte pentru casa ta, în ton cu pereţii, uşile de interior, pardoseala sau perdelele.

Nu este necesar să alegi una dintre piesele de mobilier produse în serie, dacă alegi să mergi pe drumul acesta, te vei întoarce peste câţiva ani pentru a le înlocui. Alege mobila din lemn masiv de la RONEX pentru o alternativă mai frumoasă şi mai rezistentă în timp.

RONEX îţi pune la dispoziţie şi un magazin online în care găseşti produsele de mobilier din lemn masiv DISPONIBILE PE STOC. Acestea au preţuri mai mici şi sunt disponibile pentru livrare imediat. Intră şi verifică pe RonexMag, eşti la un click distanţă de produse din mobilă lemn masiv la preţuri excelente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.