Urmăriți internațional, prinși de polițiștii băcăuani

Doi bărbați căutați de autoritățile franceze și de cele italiene au fost depistați în municipiul Bacău de către polițiștii de investigații criminale

În cursul zilei de ieri, 13 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău au organizat și executat, în municipiul Bacău o acțiune pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii.

A fost astfel depistat și prins E. Marius, de 35 ani, din județul Bacău, urmărit internațional la solicitarea autoritatilor franceze, care urmează a fi cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni prin mijloace de plata electronice, fapte săvârșite pe teritoriul Franței.

Totodată a fost depistat și prins M. Ainald, de 40 ani, urmărit internațional la solicitarea autorităților italiene, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane si prostituție, infracțiuni comise in Italia.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore în baza ordonanțelor emise de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, iar in continuare se efectuează demersurile necesare declanșării procedurii de predare către autoritățile franceze și italiene.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.