Unde se depun cererile de subvenţii pentru căldură

Începând cu data de 17 octombrie 2011 se vor distribui formularele privind acordarea subvenţiei de căldură pentru perioada 01 noiembrie 2011- 31martie 2012.
Update: Descarca formularul aici.
Distribuirea şi depunerea cererilor se vor efectua la următoarele centre:
1. Primăria municipiului Bacău, str. Mărăşeşti nr.6;
2. Primăria municipiului Bacău- sediul II (Piaţa Centrală) str. Pieţii nr.2;
3. Poliţia Locală Bacău (spre Autogară Bacău) , str. b-dul Unirii, nr.13;
4. CET SA – centru relaţii clienţi ( fostul punct termic nr.61), str. Aprodu Purice, lângă Grădiniţa Crai Nou;
5. Serviciul Public de Asistenţă Socială Bacău, str. Ştefan cel Mare nr.17 a;
6. CET S.A- centru relaţii clienţi (fostul punct termic nr.33), str. Henri Coandă, lângă Serviciul Public de Evidenţă a Populaţiei Bacău);
7. SC. CET S.A Bacău- centrul relaţii clienţi (fostul punct termic nr.42, în spatele magazinului Luceafărul).

Cererile vor fi însoţite de acte justificative privind componenţa familiei şi a veniturilor. Necompletarea corectă şi în totalitate a formularelor şi nedepunerea documentelor justificative, atrage după sine neacordarea subvenţiei.

Potrivit art.32 din OG.nr.70/2011 „ declararea unui număr mai mare de membri de familie sau a unor venituri mai mici decât cele reale, în scopul vădit de a obţine foloase materiale necuvenite, constituie infracţiune de fals, uz de fals sau înşelăciune, după caz, şi se pedepseşte potrivit dispoziţiilor codului penal”.

4 comentarii la „Unde se depun cererile de subvenţii pentru căldură

  • joi, 13-10-11 la 20:58
    Permalink

    ACESTE CERERI AR TREBUI DISTRIBUITE CA DE FIECARE DATA PRIN ASOCIATII,PENTRU A SE EVITA AGLOMERAREA CARE O SA FIE FOARTE MARE .
    AM INTELES CA ESTE OBLIGATORIU SEMNAREA CONVENTIILOR EMISE DE PRIMARIE SI CET BACAU,DE CE? CINE NE POATE FORTA MANA CA SA SEMNAM ACESTE CONVENTII?,INTERESUL CARORA ESTE ACEASTA ACTIUNE?
    IN MOMENTUL CAND CET-UL O SA-MI ADUCA CALDURA SI APA CALDA LA USA SI O SA AM O CONTORIZARE INDIVIDUALA ,ATUNCI O SA SEMNEZ CONVENTIA ,ASTFEL NU.SA VAD CINE O SA MA OBLIGE……ESTE O ACTIUNE ABUZIVA SI NU O SA ACCEPTAM ASA CEVA !!!

    Răspunde
  • luni, 17-10-11 la 13:51
    Permalink

    unde scrie ca e obligatoriu sa faci conventia cu CET -ul?
    vad ca ati scris ca trebuie doar cerere si declaratie pe propria raspundere si acte justificative. unde ati scris de conventia cu cet ul? am intrebat la primarie si mi s-a spus ca doar cu conventie beneficiem de subventie ca guvernul nu mai acorda subventii. este o minciuna. nu acceptam asa ceva.

    Răspunde
  • duminică, 23-10-11 la 18:58
    Permalink

    eu am fost sa iau formular pentru suventie si au spus ca nu beneficiez de aceasta daca nu fac conventia cu CET-ul….toti vecinii mei nu mai vor suventie numai sa nu semneze aceasta conventie….Serviciile CET-lui sunt sub orice critica,apa calda e de fapt rece dar o platim la pret de apa calda,infrastructura este la pamant,cum se da caldura toate tevile crapa…..Este un mare abuz ceea ce fac ei cu suventiile !!!!! O sa ne adresam organelor superioare …

    Răspunde
  • marți, 09-10-12 la 18:16
    Permalink

    NU SE POATE DESCĂRCA FORMULARUL DE SUVENȚIE, IMI RASPUNDE CĂ NU EXISTĂ ACEST FORMULAR PE SITE-UL PRIMĂRIEI

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.