Trei accidente de circulaţie cu pietoni neatenți

Poliţiştii de la Biroul Rutier au fost sesizaţi în data de 4 martie, în jurul orei 08.30, despre faptul că pe strada Aeroprtului din Bacău, s-a produs un accident de circulaţie cu victimă.

Din cercetarea efectuată la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 64 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat un minor de 13 ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii..

În urma evenimentului, minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.


La data de 04.03.2014, în Bacău, în timp ce un bărbat de 51 de ani din comuna Hemeiuş, conducea un autoturism pe strada Narciselor, a accidentat o persoană de sex feminin, de 58 de ani, din comuna Bârsăneşti, care traversa strada prin loc nepermis.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău unde a primit îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


În timp ce o persoană de sex feminin, de 34 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Cornişa Bistriţei din municipiu Bacau, a acroşat un copil, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

În urma evenimentului, minorul a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Rezulatul testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest a fost negativ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.