Ţinte pentru hoţi: scaune şi aparate de sudură

Luni, 27 februarie, în jurul orei 08.30, poliţiştii au surprins un grup de cinci persoane în timp ce demontau tocuri de usă, de geamuri, bucăti de parchet și scaune dintr-o clădire dezafectată.

Polițiștii au procedat la interceptarea și identificarea celor în cauză, stabilind că se numesc Gabriel D., de 20 de ani, Vasilica I., de 26 de ani, T.F., de 14 ani, Larisa U., de 27 de ani, R. F., de 12 ani, toți din Bacău.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Secția 2 Poliție Bacău a fost sesizată marţi, în jurul orei 04:20, de către dispeceratul unei firme de pază despre faptul ca s-a emis semnal de efracție de la un magazin din municipiul Bacău.

În cel mai scurt timp la fața locului a ajuns o patrulă de siguranță publică iar polițiștii au depistat în apropierea magazinului o persoană de sex masculin care nu-și justifica prezența în zonă și care avea o lovitură la mâna dreapta.

Polițiștii au identificat bărbatul respectiv, în persoana lui A. Constantin, de 44 de ani, iar în urma cercetărilor au stabilit că acesta a spart geamul magazinului respectiv și a sustras un aparat de sudură, in valoare de 260 lei.

Aparatul de sudură a fost predat părții vătămate pe bază de dovada.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.