TINERI AMENINŢAŢI CU ARME ALBE

În noaptea de 22 /23 august 2011, în jurul orei 01.00, dispeceratul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău a fost sesizat despre faptul că doi tineri sunt urmăriţi în zona străzii Milcov de persoane necunoscute, care în urma unor violenţe verbale, au încercat să le atace folosindu-se de arme albe.


La faţa locului a fost direcţionat în cel mai scurt timp un echipaj de jandarmi din cadrul unităţii; pe baza semnalmentelor indicate de către cei doi tineri agresaţi, a identificat un grup de 5 persoane care la vederea jandarmilor au aruncat în iarbă mai multe obiecte contondente şi au fugit.

Jandarmii au trecut la urmărirea şi imobilizarea membrilor grupului, identificând ulterior şi armele albe cu care aceştia au ameninţat pe cei doi tineri: o toporişcă metalică, un cuţit , trei bâte tip bassebal .
Făptuitorii au fost conduşi la sediul unităţii iar armele albe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi depuse la camera de corpuri delicte a unităţii.

Pe numele acestora jandarmii au întocmit dosare cu acte premergătoare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracţiunilor de ameninţare şi port ilegal de arme albe, conform prevederilor Legii 61/1991 republicată astfel:
* Claudiu B. de 29 de ani din municipiul Bacău , fără ocupaţie şi fără antecedente penale, care avea asupra o toporişcă metalică (obiect interzis la deţinere în locuri în care s-ar putea primejdui viaţa, integritatea fizică) cu care a ameninţat părţile vătămate.
* Sergiu B. de 26 de ani, din municipiul Bacău , fără ocupaţie şi fără antecedente penale, care avea asupra sa un cuţit cu care, de asemenea, a ameninţat părţile vătămate.
* George S. de 19 ani, Marius P. de 29 de ani , ambii din municipiul Bacău , fără ocupaţie, fără antecedente penale şi Ion S. de 21 de ani din republica Moldova – toţi trei având asupra lor bâte tip bassebal cu care au ameninţat victimele.

One thought on “TINERI AMENINŢAŢI CU ARME ALBE

  • miercuri, 21-09-11 la 8:36
    Permalink

    intrucat astazi este 21 august 2011 de unde stiti ce se va intampla in noapte 22/23 august 2011?

    fantastica stire

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.