Suspectul a trei tâlhării depistat și reținut de polițiști

La data de 07.10.2011, lucrătorii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au interceptat și legitimat pe strada Progresului din Bacău un tânăr care avea un comportament suspect.

Polițiștii au stabilit că tânărul se numește M. H. S., de 16 ani, din comuna Dealu Morii, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestuia au fost găsite mai multe carduri bancare și un permis de conducere, emise pe diferite nume.

Cel în cauză a declarat faptul că documentele găsite asupra sa le-a furat de la mai multe persoane în perioada 01.10.2011-06.10.2011.

Din verificările efectuate polițiștii au stabilit că H. M. S. este autorul a trei tâlhării comise pe raza municipiului Bacău, respectiv:

– La data de 01.10.2011 H. M. S. a urmărit partea vătămată Maria S. căreia pe strada Progresului i-a smuls portofelul din mana în care se afla suma de 130 lei și bonuri valorice de 27 lei.

– La data de 06.10.2011, H. M. S. a urmărit partea vătămată Elena T. căreia pe strada George Apostu din Bacău i-a smuls portofelul din mână, în care se afla suma de 200 lei si carduri bancare.

– La data de 06.10.2011, tânărul a urmărit-o pe Codrina P. căreia i-a smuls portofelul din mână în care se afla suma de 60 lei, carduri bancare și permis de conducere.

Față de H. M. S. s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.