Se oprește alimentarea cu gaze naturale în Buhuși

Pentru a permite realizarea unor lucrări în sistemul național de transport al gazelor naturale administrat de Transgaz S.A., Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar distribuția gazelor naturale în orașul Buhuși, joi, 27 mai a.c., începând cu ora 09,00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunţe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulțumește pentru înțelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.