Programare la salon în Iași în doar 5 minute de search pe Stailer

O platformă inovativă care a apărut să schimbe viața are chiar numele de Stailer. Orice locuitor din Iași, dar nu numai poate beneficia de serviciile sale în mod gratuit, oricând. Această platformă permite programarea la salon în câțiva pași simpli pentru toți cei care iubesc frumosul și care vor să beneficieze de servicii de top din sfera hair&beauty.

Deseori este dificil de obținut un loc pe scaunul stilistului, în special în perioadele în care nunțile sunt în floare. Fiecare salon este ocupat și lista de așteptare este lungă. Pentru că de unele saloane nou deschise clienții nu au auzit, rămân toți la vechiul loc în care merg de ani și ani de zile. Pentru că există o disproporționalitate în acest sens, Stailer a înglobat toate saloanele pe aceeași platformă.

Cum funcționează Stailer?

Apărut prima dată în Cluj, Stailer avea disponibil aproape toate saloanele din acest oraș. Fiecare client interesat se poate programa la orice stilist disponibil în anumite zile și ore, selectate de acesta. Datorită utilității sale, nu a durat foarte mult timp și Stailer și-a extins aripile și serviciile și în alte orașe precum București, Timișoara, Oradea și Iași.

Este un mod simplu de a găsi un loc liber la orice serviciu disponibil la un salon și clienții încep să utilizeze din ce în ce mai mult această platformă, ceea ce face ca în următoarele luni să se extindă și în alte orașe.

Un exemplu concret de cum funcționează Stailer constă în dorința unei persoane să își facă o programare la salonul de infrumusetare Posh din Iasi. În acest caz, după accesarea www.stailer.ro, chiar pe prima pagină apar filtrele de căutare. Această căutare poate fi făcută în funcție de servicii, salon sau stilist.

După selecție clientul completează și celelalte informații și cel mai important, poate alege data și ora. Pagina generează mai apoi lista cu locuri disponibile și după ce alege, clientul finalizează programarea. Un mesaj de confirmare va fi primit pe telefon și tot acest proces este finalizat.

Alte servicii disponibile

Chiar și cei interesați de o programare la salon de cosmetica in Iasi sau chiar de manichiură, pedichiură sau make-up pot accesa Stailer. Este un mod simplu de a obține locul rezervat pe scaunul stilistului fără apeluri în zadar și foarte multe căutări. Chiar și astăzi cei interesați pot găsi un loc liber.

Indiferent de cine vrea să facă programarea, serviciile sunt atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Totul este gratuit și există și posibilitatea de a crea un cont. Acesta permite vizualizarea tuturor saloanelor la care ai fost și când, astfel încât să fie mai ușor de stabilit următoarea vizită.

Tot contul aduce posibilitatea de a stabili un reminder care să sune înainte de programare, astfel încât toată viața aceasta aglomerată să nu te facă să lipsești de la momentul de relaxare. Pe lângă aceste aspecte, Stailer are o hartă inclusă care ajută la identificarea locului potrivit fără alte probleme și drumuri greșite. Alături de acestea există și mai multe avantaje pe care fiecare le poate descoperi accesând și utilizând platforma.

Contact:
support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.