Ofițer de poliție, trimis în judecată pentru trafic de influență

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bacău au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor: VRÂNCEANU MILUŢĂ, ofiţer de poliţie (cu gradul de comisar-şef) în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ – Secţia de poliţie rurală Roznov, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă şi
PÂNCESCU MARIA, mama inculpatului Vrânceanu Miluţă, în sarcina căruia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă.

În cursul anului 2011, inculpatul Vrânceanu Miluţă, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară în cadrul I.P.J. Neamţ, a pretins şi primit, de la o persoană care dorea să obţină permisul de conducere, suma de 600 de euro.

Inculpatul a pretins şi primit aceşti bani lăsând să se creadă că are influenţă pe lângă examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Vehicule Neamţ şi că îi poate determina să favorizeze persoana respectivă la promovarea probei practice a examenului de obţinere a permisului de conducere, în condiţiile în care candidatul fusese respins la această probă de cinci ori.
În demersul său, inculpatul a fost sprijinit de mama sa Pâncescu Maria care a intermediat remiterea sumei de bani.
La instrumentare acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Neamţ.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

2 comentarii la „Ofițer de poliție, trimis în judecată pentru trafic de influență

  • sâmbătă, 30-06-12 la 5:25
    Permalink

    Nu pot sa cred !!!!! Doamne Dumnezeule, sper sa fie si pedepsiti nu doar sa se faca agitatie apoi sa dispara dosarele…cum au disparut atatea si atatea dosare ale acestor persoane „cu influenta” din politie, si alte autoritati ale statului. Sa fie intr-un „ceas bun” si sa mai luati si pe altii!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.