FCM Bacău – CSM Rm. Sărat 0-0. Orbiti de lanterna rosie

Elevii lui Gheorghe Poenaru au pornit cu stângul în sezonul de primăvară, deşi au primit vizita ultimei clasate din seria I a Ligii a II-a. Antrenorul băcăuan a surprins cu o formulă de start având doi mijlocaşi centrali cu profil defensiv, Spiridon şi Taban, context în care ocaziile au fost foarte rare.
E-adevărat că băcăuanii au şi înscris, prin Vajou, după o lovitură liberă executată de Doboş, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Fază controversată, care va fi lămurită probabil doar de reluările TV. Oaspeţii s-au mulţumit cu o apărare supraaglomerată şi au încercat câteva ceva în atac prin masivul şi tehnicul Ungureanu, dar singura lor fază notabilă i-a aparţinut lui Schwartz, înainte de pauză, al cărui şut a trecut puţin alături.

În cea de-a doua repriză, formaţia oaspete a avut un prim sfert de oră mai curajos, a ajuns mai des în careul băcăuanilor şi a solicitat chiar şi un penalty, în minutul 54, la o intervenţie asupra lui Ungureanu, după care Moise a şutat în plasa laterală.

În minutul 60, Gheorghe Poenaru i-a introdus pe Cojocaru şi Răduţoiu, careul oaspeţilor a fost supus unui veritabil asediu, timp în care gazdele au avut, însă, doar situaţii clare: lovitura liberă a lui Dobârceanu (min. 75), puţin alături şi lovitura de cap a lui Carnariu (min. 90), peste poarta lui Budur. Deşi în 10 oameni în ultimul sfert de oră, oaspeţii au rezistat eroic, însă nu le-a fost foarte greu, în condiţiile în care FCM-ul a încheiat jocul cu un singur atacant de meserie în teren, I. Radu.

Aşadar, remiză albă cu lanterna roşie şi se anunţă vremuri grele pentru echipa băcăuană.

FCM BACĂU: Ignătescu – Bejan, Adăscăliţei, Vajou, Dobârceanu – Doboş, Taban (min. 60 Cojocaru), Spiridon, Boboc (min. 60 Răduţoiu) – Tismănaru (min. 76 Carnariu), I. Radu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
CSM RM SĂRAT: Budur – Târâlă (min. 38 C. Puşcă), Cososchi, Scarlat, Cristofan – Ioniţă, M. Puşcă, Schwartz (min. 90+2 Nejneru), Cucu – Moise (min. 86 Drăgan), Ungureanu. Antrenor: Mihai Ciobanu.
Cartonaş roşu: Cucu (min. 78, două galbene).
Arbitru: Bogdan Hanceariuc (Iaşi). Asistenţi: Claudiu Loghin (Paşcani) şi Adrian Midişan (Constanţa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.