Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri și distrugere

O patrulă de siguranță publică aflată în serviciul de patrulare în zona Republiciia observat, la data de 21.12.2011, în jurul orei 00.15, o persoana de sex masculin, care se afla in stare vădită de ebrietate și impingea un motoscuter, incercând să-l pornească.

S-a procedat la legitimarea si identificarea persoanei în cauză, acesta refuzând să dea relații privind identitatea sa, adresând cuvinte și expresii jignitoare la adresa echipajului de poliție și a unui grup de tineri care se aflau in acel loc. Întrucât persoana respectivă a inceput sa se manifeste violent, să țipe și să se trânteasca de pamânt, provocand indignarea trecatorilor, a fost luata masura imobilizarii și conducerii acesteia la sediul Secției 1 Poliție, unde, a lovit cu capul un geam de la afișier, spărgându-l.

Bărbatul a fost identificat în persoana lui C. Stelian, de 47 ani, din Bacău și întrucât acesta se manifesta in continuare violent a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, unde a fost internat in Sectia Psihiatrie.

In cauză s-a intocmit dosar penal, in care C. Stelian este cercetat in stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii si linistii publice și distrugere.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.