ACTUALIZARE. Avarie ce va afecta rețeaua de apă din zona Onești – Tg. Ocna, consumatorii sunt rugați să facă stocuri de apă

UPDATE 23.02.2021: La ora 16:15 echipele S.C. CRAB S.A. au finalizat lucrarile de remediere a avariei ce a afectat conducta de aductiune Darmanesti – Targu Ocna – Onesti si au fost initiate manevrele specifice de umplere a acesteia. In functie de zona deservita, durata estimata pentu atingerea parametrilor normali de debit si presiune este de maxim 12 ore.

În data de 19 februarie echipele S.C. CRAB S.A. au constatat o defecțiune la conducta de aducțiune apă potabilă Dărmăneşti – Târgu Ocna – Oneşti (Ramura Sud) în zona satului Tuta, com. Târgu Trotuş.

Pentru a oferi timp consumatorilor noştri să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada efectuării lucrărilor de reparaţii, întreruperea alimentării cu apă a aducţiunii se va face în data de 23.02.2021, începând cu ora 07:00.

În funcţie de situaţia găsită în teren durata estimată până la reluarea furnizării apei la parametrii normali de debit şi presiune, este de maxim 24 ore, respectiv:

1. Durata intervenţiei pentru remedierea defecţiunii o estimăm până la maxim 12 ore, în funcţie de complexitatea reparaţiei.

2. Timpul estimativ de încărcare (umplere) a aducţiunii este 12 ore.

De această oprire vor fi afectaţi consumatorii: RAJA S.A. – pentru Municipiul Onești, comuna Caşin, comuna Târgu Trotuş (Targu Trotus, Viisoara, Tuta), Chimcomplex Borzești, comuna Pârgăreşti și SNAP Târgu Ocna.

Furnizarea apei potabile pentru consumatorii orasului Targu Ocna nu va fi afectata de lucrarile de reparatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.