15 ANI DE ZEBRA CLUB BACAU: B.U.G. MAFIA, PARAZITII, SUIE PAPARUDE, BITZA, MAXIMILIAN, DJ OLSKULL

aniversare_15_ani_de_zebra
Zebra Club Bacau & Zebra Events prezinta:
Aniversare – 15 ANI DE ZEBRA!
Vineri 09 Septembrie ora: 22:00 / Zebra Club (Casa de Cultura) Bacau

Dupa o vara frumoasa revenim la noi acasa la Zebra. Vom incepe din luna Septembrie in forta!
De data aceasta cu o ocazie si mai speciala, vom sarbatori cu fast si bucurie aniversarea noastra, aniversarea a 15 ANI DE ZEBRA!

Da ati citit bine! 15 ANI de petreceri, concerte, si alte evenimente adiacente, 15 ANI de amintiri frumoase si momente de neuitat, 15 ANI de distractie si voie buna, 15 ANI de sucuri pe terasa si clipe de relaxare alaturi de cei dragi. De la petreceri cu tema vestimentara, retro, hip-hop, cu apa, cu spuma, cu nisip, sau cu distrugeri de masini pana la invitati de seama din scena autohtona live dar si din toate colturile lumii. As putea spune cu tarie ca multi dintre noi am crescut, am invatat ceva si ne-am format la Zebra, loc ce a devenit pentru multi dintre noi o a doua casa.

Toate acestea v-au fost oferite de-a lungul timpului la cel mai inalt standard de calitate si profesionalism, Zebra Club fiind de la infiintare si pana in prezent unul dintre cluburile de TOP din Bacau, Moldova, Romania, ba chiar indraznesc sa spun chiar si din Lume, nu de putine ori evenimentele s-au ridicat la cel mai inalt nivel si artistii care au trecut pe la Zebra Club fiind dintre cei mai buni din lume.

Unul dintre acesti artisti care va fi prezent la aniversare este RARESH, artist ce a debutat ca DJ profesionist si a crescut la Zebra, fiind unul din rezidentii nostri din perioada de aur a clubului, in momentul de fata este unul dintre cei mai buni ambasadori ai tarii noastre peste tot in lume.

Alaturi de el este invitat un alt artist de top si anume RHADOO, DJ exponential pentru clubul nostru, deseori fiind invitat sa mixeze cate 2 seri la rand si Vinerea si Sambata, lucru nemaiintalnit pentru majoritatea cluburilor si pana in ziua de azi.

Completam lineup-ul nostru cu un sir mare de artisti, petrecerea se va tine pe 2 nivele, la Scena Underground ii mai avem invitati pe RAOUL RUSSU un alt artist exponential pentru noi, recent fiind numit ambasador al Asociatiei Dj-ilor Profesionisti din Romania, si pe ZOTIST celalalt rezident din perioada de aur, artist ce se afla in plina ascensiune acum.

Cum Zebra Club este si pentru fanii muzicii negre din Bacau ca o casa dar si a fanilor muzicii live de calitate in general, pentru scena de sus, Scena Live am ales dintre cele mai bune formatii si cei mai buni artisti din tara noastra in acest moment.

LIVE SCENE UPSTAIRS:
B.U.G. MAFIA, PARAZITII, SUIE PAPARUDE, BITZA, MAXIMILIAN, DJ OLSKULL.

„Multumim tuturor celor care ne-au sustinut si ajutat de-a lungul acestor ani si tuturor participantilor la evenimentele noastre. Va asteptam la Zebra unde veti avea parte de multe surprize, sa sarbatorim impreuna si sa ciocnim un pahar de sampanie asa cum se cuvine.”

La Multi Ani!

Dress Code: Celebration!

DJ SCENE UNDERGROUND:
*RARESH ([a:rpia:r], Cocoon, Sunrise)
http://www.arpiar.ro/

*RHADOO ([a:rpia:r, Cadenza, Sunrise])
http://www.arpiar.ro/

*RAOUL RUSSU (Cyclic, A.DJ.P.R., MA-Studio)
http://www.facebook.com/raoul.russu

*ZOTIST (Sunrise, 12HDM, Zebra Events)
http://www.facebook.com/zotist

Visual PlayGround (Visuals)
http://www.vpg.ro

Bilete in locatie: 30 Ron toata seara. (Locuri Limitate)
Contact informatii si rezervari: Cristi – 0747 252 397

Accesul se va face incepand cu ora 22.00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar se va plati din nou contravaloarea biletului de intrare.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

One thought on “15 ANI DE ZEBRA CLUB BACAU: B.U.G. MAFIA, PARAZITII, SUIE PAPARUDE, BITZA, MAXIMILIAN, DJ OLSKULL

  • miercuri, 14-09-11 la 3:37
    Permalink

    Superb!Sunt din Constanta si in Club Zebra de cate ori am fost m-am simtit extraordinar.La Multi Ani si sper din toata inima sa revin la voi

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.