Accident rutier în localitatea Dofteana

La data de 05.01.2012, în jurul orei 23.00, în timp ce Iulian A., de 30 de ani, din orașul Comănești conducea un autoturism pe DJ 116 D, în localitatea Dofteana, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit un podeț din beton și s-a oprit în șanțul de pe marginea străzii.

În urma impactul a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 15 ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată la Spitalul Onești pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au stabilit că Iulian A. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată polițiștii au mai stabilit că autoturismul este proprietatea lui Dan G., de 35 de ani, din județul Neamț, care i-a încredințat mașina pentru folosință lui Iulian A.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințare a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din cuplă, conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.