Servicii de trimitere colete în străinătate


Daca ai o ruda care locuieste intr-o alta tara, atunci cu siguranta stii ce inseamna sa primesti sau sa trimiti colete in mod regulat. Sa nu uitam de taxele aferente trimiterilor!

Bineinteles, daca chiar tu esti cel care primeste coletul, lucrurile sunt mult mai simple, cu exceptia ridicarii acestuia. De cele mai multe ori, greutatea coletelor poate fi destul de mare iar grija transportarii lor este pe lista prioritatilor tale. Nu ar fi mai simplu daca firma de transport ti l-ar aduce direct acasa?

Daca esti in situatia celui care trimite coletul, trebuie sa gasesti un furnizor cu preturi care sa te avantajeze. Mai mult, fidelizarea fata de acesta iti poate aduce in timp si anumite avantaje pe care nu le poti neglija. Probabil deja ai facut un research iar daca inca nu ai auzit de Romfour, este important sa stii cateva lucruri despre tipul de servicii pe care le pune la dispozitia clientilor sai:

  • Romfour ofera servicii de trimitere colete, sortare, transport si livrare a trimiterilor postale interne si interntionale in greutate de pana la 2 kilograme (avand ca obiect trimiteri de corespondenta), respectiv trimiteri postale pana la 10 kg.
  • Distribuirea coletelor postale cu limite de greutate intre 10 si 20 kg, expediate din afara teritoriului Romaniei, catre o adresa aflata pe teritoriul acesteia.
  • Trimiteri postale interne si internationale, cu limite de greutate intre 10 si 50 kilograme, expediate de pe teritoriul Romaniei la o adresa aflata in afara teritoriului acesteia.
  • Trimiteri postale interne si internationale, cu limite de greutate, intre 20 si 50 kilograme, expediate din afara teritoriului Romaniei, catre o adresa aflata pe teritoriul acesteia.

Avantaje de nerefuzat: Romfour livreaza coletele si la domiciliul clientilor. Astfel, grija transportarii coletului este istorie iar pretul de livrare este unul corect.

In plus, ai parte de un super beneficiu: daca termenul de livrare nu se respecta, Romfour iti acorda o reducere de 20% la urmatoarea expeditie, din momentul ridicarii coletului.

Intreg procesul este foarte simplu: intri pe site, completezi formularul cu detaliile de expediere, destinatie, data, numarul de kilograme ale coletului, datele expeditorului, ale destinatarului si trimiti cererea online. Ulterior, tot ce trebuie sa faci este sa confirmi solicitarea.

Iar daca in timp devii un client fidel, Romfour rasplateste clientii cu puncte pe care le poti acumula la fiecare expediere. Astfel, la 100 kg accumulate, vei primi un transport gratuit pentru 10 kg spre orice destinatie.

Cu astfel de avantaje si preturi corecte, Romfour poate fi si alegerea numarul 1 pentru expedierea coletelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.