Probleme cu apa în Târgu Ocna, Moinești și Dărmănești. Află programul de furnizare a apei potabile din 2 august


Va informam ca in data de 02.08.2018, incepand cu ora 07.00, timp de 10 ore, se va intrerupe furnizarea de apa potabila a beneficiarilor alimentati de catre Statia de Tratare Caraboaia, de pe linia Comanesti – Moinesti, respectiv Tirgu Ocna – Onesti, in vederea remedierii unei defectiuni aparuta pe conducta de apa bruta Baraj Poiana Uzului – Statia de Tratare Caraboaia.

Ca urmare a interventiei pe conducta de aductiune apa bruta Baraj Poiana Uzului – Statia de Tratare Caraboaia va informam ca furnizarea apei potabile in orasul Târgu Ocna se va derula dupa urmatorul program:
– program normal pentru abonatii alimentati de la rezervorul Valcele (cartier Valcele – partial, cartier Galean si Viisoara, strazile Salinei si Daniela Caurea);
– program de furnizare apa potabila intre orele 07.00-10.00 pentru rest abonati, alimentati de la rezervorul Tisesti; furnizarea in regim normal de debit si presiune se va relua dupa remedierea defectiunii pe aductiunea Baraj Poiana Uzului – Statia de Tratare Caraboaia.

Furnizarea apei potabile in orasul Moinesti, pentru ziua mentionata, va fi oprita intre orele 09.00-16.00. Mentionam ca pentru abonatii care sunt alimentati din conducta de aductiune a municipiului (cartierele Hangani si Vasiesti, str. Lunca, str. Plopilor, str. Stefan Luchian, str. Doctor Bagdasar, str. Muncii, str. Spiru Haret, str. Progresului, str. Magurii, partial str. Atelierelor) furnizarea in regim normal de debit si presiune se va relua dupa remedierea defectiunii pe aductiunea Baraj Poiana Uzului – Statia de Tratare Caraboaia.

Furnizarea apei potabile in orasul Darmanesti se va efectua cu presiune redusa.Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete: , , ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Probleme cu apa în Târgu Ocna, Moinești și Dărmănești. Află programul de furnizare a apei potabile din 2 august