Avarie din nou la conducta de apă a municipiului Bacău!


Ca urmare a unei avarii aparute pe conducta de aductiune de la Valea Uzului catre mun. Bacau – zona com. Margineni, in data de 07 martie 2018, se intrerupe furnizarea apei potabile din aceasta sursa, incepand cu ora 12.00. Programul de furnizare a apei potabile in mun. Bacau, incepand cu dupa-amiaza acestei zile, va fi restrictionat in functie de stocurile acumulate din celelalte surse.

Update:
08.03.2018, ora 11.45:
In jurul orei 11.30, au fost introduse toate componentele conductei ce trebuie sa inlocuiasca tubul deteriorat si au inceput lucrarile de sudura a acestora. Estimam finalizarea lor in jurul orei 18.00, dupa care vor incepe manevrele de umplere a conductei de aductiune Valea Uzului – Bacau.
Vom reveni cu amanunte despre stadiul lucrarilor de remediere a avariei!

Pana la remedierea avariei la aductiunea Valea Uzului – Bacau, apa potabila in mun. Bacau va fi restrictionata si furnizata dupa urmatorul program: orele 06.00 – 08.00 dimineata si orele 18.00 – 20.00 seara.

In jurul orei 18.00, echipele S.C. CRAB S.A. au identificat avaria la aductiune, ce consta in deteriorarea unei portiuni dintr-un tub de beton precomprimat DN = 800 mm. S-au inceput lucrarile de remediere, ce constau in inlocuirea tubului afectat, dar ele sunt ingreunate de prezenta mai multor retele edilitare in zona de interventie si a situatiilor din teren nefavorabile (spatiu ingust). Vom reveni cu amanunte!Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Avarie din nou la conducta de apă a municipiului Bacău!