Alimentarea cu gaze naturale, oprită pe mai multe străzi din municipiul Bacău


Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale luni, 10 septembrie, începând cu ora 09.00, la consumatori din municipiul Bacău, după cum urmează:

• În intervalul 09.00-16.00: str. Letea (imobilele de nr.26 la nr.42 şi de la nr.21 la nr.25, precum şi blocurile 46 A, B, C; 50 A, B; 50 ANL);
• În intervalul 09.00-18.00: Calea Republicii (imobilele de la nr.88 la nr.244 şi de la nr.33 la nr.197), str. Condorilor (imobilele de la nr.1 la nr.7) şi str. Agudului.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:
0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări.Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Alimentarea cu gaze naturale, oprită pe mai multe străzi din municipiul Bacău