Web design: Cum să-ți faci un site care “ia ochii”

agentie-webdesignCand iti faci un site, e vorba de o imagine publica, de ceva ce vor vedea, zeci de mii, poate chiar milioane de oameni de-a lungul timpului. E ceva ce reprezinta fie afacerea ta, fie un alt proiect de-al tau, dar care, la urma urmei, te reprezinta pe tine.

E frustrant. Cred ca toata lumea stie – sau daca nu stie, intelege – sentimentul ala neplacut de nemultumire amestecata cu iritare si ciuda de cand comanzi cuiva realizarea unui site si constati ca a facut o treaba proasta, ca rezultatul arata prost si se foloseste. Aici nu e ca si cum ai cumpara ceva marunt si vezi ca are ambalajul deteriorat, asa ca il schimbi.

Nu vrei sa iasa prost, nici macar mediocru sau “aproximativ” bun. Vrei sa iasa cu adevarat bun. Sa arate bine, inainte de toate.

Am trecut prin asta, din moment ce am avut zeci de site-uri de-a lungul timpului si am colaborat cu mai multi web designeri decat as fi putut tine minte. Unii mediocri, altii slabi. Sunt insa unii web designeri pe care ii tii minte, dintr-un motiv cat se poate de simplu: fac exact ceea ce-ti trebuie. Lucru ce poate fi constatat din prima secunda – deschizi site-ul si iti “sare in ochi” imaginea placuta.

Unii din web designerii din categoria asta sunt cei de la Web Design Radauti. Cand am avut nevoie de creare magazin online, rezultatele mi-au depasit asteptarile. Nu doar ca acesta arata bine in sensul ca erau culori bine alese, butoane si sectiuni puse asa cum trebuie, dar mai si dadea senzatia efectiva ca ai de-a face cu un magazin, cu ceva profesionist, cu un loc din care efectiv ai avea incredere sa cumperi ceva. Nu trebuie sa adaug ca tocmai asta e lucrul pe care il astepti de la un magazin online, caci nu se poate sa-l fi facut in alt scop in afara profitului.

La fel au stat lucrurile si atunci cand am avut nevoie de creare site, asta in mai multe ocazii. De fiecare data, aspectul a fost excelent, la fel si partea tehnica, iar cei de acolo au raspuns cu promptitudine de fiecare data cand am avut mici observatii. Fie ca a fost vorba de site-uri de informare sau de oricare alt fel, mai serioase sau mai lejere, mai complexe ori mai simple, tot timpul au ajuns sa arate bine, asta pentru ca cei la Web Design Radauti isi fac mereu treaba asa cum trebuie.

Ce m-a surprins placut a fost faptul ca preturile nu sunt deloc mari, ba chiar sunt foarte mici comparativ cu firme care produc aproximativ aceleasi rezultate, din orase mai mari ale Romaniei, de multe ori si intr-un timp mai redus.

In concluzie, Web Design Radauti este una din cele mai surprinzatoare – in sensul bun – firme de profil pe care le vei gasi. Ai calitate in lucrare si ai rezultatul pe care ti-l doresti – un site care sa “ia ochii”. Arunca un ochi si pe proiectele lor terminate. S-ar putea sa te convinga rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.