Trei tineri din Neamț au fost opriți de polițiști înainte de a pătrunde prin efracție într-o societate comercială din Bacău

La data de 10.11.2011, în jurul orei 02.30, o patrulă de siguranță publică de la Secția 1 Poliție Bacău, aflată în serviciul de patrulare în zona Piața Sud, a observat un grup de trei tineri, care nu-si justificau prezenta în acel loc.

La vederea echipajului de poliție tinerii au fugit, situație în care polițiștii au procedat la interceptarea și legitimarea lor.

Polițiștii au stabilit că cei trei tineri sunt: T. Codrin, de 21 ani, B. Ionut Daniel, de 23 ani și M. Cătălin Ioan, de 29 ani, toți din județul Neamț.

Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra lui T. Codrin Constantin, polițiștii au găsit o pereche de mănusi chirurgicale, iar în imediata apropiere au fost găsite abandonate, o pereche de mănusi si un corp metalic cu vârful ascutit, despre care tinerii au recunoscut că le apartin.

Polițiștii au verificat unitățile comerciale din zonă și au constatat că usa de acces în standul din Piata Sud, prezenta urme de forțare iar tinerii au recunoscut că au forțat ușa cu scopul de a pătrunde în interior și a sustrage bunuri.

Cei trei sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.