„Specialişti” în trecerea de sistemele de securitate din magazine au fost reţinuţi de poliţişti

La data de 13 octombrie, Poliţia a reţinut patru bucureşteni, trei bărbaţi şi o femeie, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

În perioada octombrie 2009 – februarie 2009, cei patru bucureşteni s-au deplasat în municipiul Bacău şi au sustras produse electonice din magazine de specialitate, cauzând un prejudiciu total de 6.500 de lei.

Pentru a nu fi detectaţi la ieşirea din unităţile comerciale, au folosit o sacoşă special confecţionată şi astfel au putut scoate bunurile sustrase, pe care le-au valorificat ulterior.

Poliţiştii din Bacău şi Buzău au efectuat împreună percheziţii domiciliare la locuinţele a doi dintre tineri. Cei patru bucureşteni sunt suspectaţi de comiterea unor furturi similare şi pe raza municipiului Buzău.

La data de 14.10.2009, cei patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Buzău care a dispus cercetarea lor in stare de libertate.

Cei patru tineri au fost preluaţi de poliţiştii băcăuani şi cercetaţi cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.