Scandalagii calmaţi de poliţişti

Poliția Municipiului Onești a fost sesizată vineri, 17 februarie, în jurul orei 14.00, de către Costin P., de 33 ani, din Oneşti, despre faptul că un tânăr provoacă scandal în localul al cărui administrator este.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică care a identificat tânărul în persoana lui Gavril G., de 20 ani, din Oneşti, care fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat scandal în local și a distrus mai multe bunuri de mobilier.

În aceeaşi zi, în jurul orei 22:15, Secţia 2 Poliţie Rurală Moineşti a fost sesizată de către Vasile S., de 30 de ani, din Moineşti, despre faptul că în incinta unui bar din comuna Zemeş, a avut loc un conflict între mai multe persoane și au fost distruse mai multe bunuri.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde din verificări au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între Florin B., de 26 de ani, Culiță P., d 51 de ani și Iulian P., de 23 de ani, a avut loc un conflict spontan, în urma căruia au fost distruse mai multe bunuri din incinta barului.

„În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere” a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IJP Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.