MECTS invita ONG-urile sa depuna oferta de proiecte pentru saptamana SCOALA ALTFEL

CAMPANIA SMILE 21
Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie
Stimati colegi, colaboratori si parteneri,

Va transmit mesajul d-lui Romeo Mosoiu, consilier MECTS, referitor la programul SCOALA ALTFEL, ce se desfasoara in saptamana 2 – 6 aprilie. ONG-urile sunt invitate sa faca propuneri concrete de activitati.

In speranta ca informatiile transmise va vor fi utile, va multumesc de colaborare si va transmit urarile mele de sanatate si succes!

Virginia – Smarandita Braescu
http://comunitateadeadvocacy.wordpress.com/
____________________________________________________________

Program & Project Manager SMILE 21+

CAMPANIA SMILE 21; http://smile21.ning.com

Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie

______________________________________________________

Stimati parteneri,

Va multumim pentru participarea la intalnirea din 3 februarie 2012 cu doamna Secretar de Stat Oana Badea, in cadrul careia a fost prezentat programul „Scoala Altfel” si oportunitatile de implicare a societatii civile in acest program de educatie nonformala. Mai mult, in cadrul intalnirii s-au definit directii de actiune specifice la care ONG-urile pot contribui in mod valoros. In acest sens, Ministerul Educatiei face un apel catre organizatiile non-guvernamentale sa se implice in buna organizare a programului ”Scoala altfel”. MECTS este deschis colaborarii cu societatea civila, in asa fel incat oferta de educatie non-formala propusa de ONG-urile cu activitati in domeniul tineretului si educatiei, cu specific ”educatie nonformala”, sa fie cat mai variata si sa ajunga in cat mai multe scoli. Ministerul Educatiei invita ONG-urile sa transmita oferta de proiecte catre unitatile de invatamant cu care doresc sa colaboreze in programul „Scoala Altfel”. Pentru o buna desfasurare a saptamanii „Scoala Altfel” si pentru a permite elevilor, profesorilor si parintilor sa cunoasca ofertele, in vederea realizarii unei optiuni de activitati din oferta propusa, rugam ca propunerile de activitati de educatie non-formala sa fie transmise pe urmatorul canal: http://scoalaaltfel.edu.ro/ong. Pentru alte clarificari privind programul ”Scoala altfel”, va sta la dispozitie scoalaaltfel@edu.ro. Gasiti atasat si calendarul etapelor pentru programul „Scoala altfel”. Va multumim si speram intr-o colaborare eficienta in beneficiul scolii si actorilor ei!

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.