Mărţişoare „hand made” de la elevii Colegiului Naţional de Artă „George Apostu”

Şapte elevi din clasa a X-a la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu” sunt autorii mărţişoarelor „hand made”, ce vor fi expuse duminică, 26 februarie,  la parterul complexului Arena Mall. Expoziţia „Art-Mărţişor „poate fi vizionată între 27 şi 29 februarie şi la Colegiul „George Apostu”.

Iniţiativa face parte din proiectul „Raza de soare”, al Asociaţiei pentru Promovarea Dezvoltării Personale, ce îşi propune îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru 15 copii, cu vârsta între 5 şi 18 ani, diagnosticaţi cu diabet zaharat.

„Fără pretenția de a produce artă sau performanță artistică, terapia prin artă (pictură, desen, modelaj, colaj, jocul cu marionete, muzică etc.) le  oferă beneficiarilor, într-un mediu securizant, acea libertate de manifestare și exprimare, permitându-le să se conecteze cu ei înșiși, să-și dezvolte capacitățile de expresie, de comunicare, de relaționare și să găsească calea spre schimbare și dezvoltare la nivel personal”, a declarat Carla Popa, preşedinte al Asociaţiei pentru Promovarea Dezvoltării Personale.

Proiectul „Rază de soare” este finanţat de Fundația pentru Comunitate și MOL România, prin Programul pentru Sănătatea Copiilor.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.