Feerie, reverie, măreţie – SPĂRGĂTORUL DE NUCI – un spectacol inedit

1
„Spărgătorul de nuci” este unul dintre cele mai frumoase spectacole de balet pentru toate vârstele. Fantezia din basmul lui Hoffmann, frumuseţea compoziţiei lui Ceaikovski, coreografia feerică a lui M.Petipa aduc bucurie publicului în fiecare iarnă. Baletul “Spărgătorul de nuci” exprimă cel mai bine fabuloasa lume a copiilor şi visele în care orice este posibil.

Joi, 19 ianuarie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Bacău puteţi pătrunde în acest univers misterios creat de balerinii Teatrului Rus de Operă şi Balet Odessa într-un spectacol eclatant, sub direcţia artistului emerit al Rusiei, Vladimir Troschenko. Cufundaţi în reveria unui balet mirific, veţi trăi aievea o poveste nemuritoare, scrisă de cei mai talentaţi şi premiaţi balerini ai Teatrului Rus de Operă şi Balet Odessa.

Joi, 19 ianuarie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Bacău, intraţi în fascinanta lume a “Spărgătorului de nuci” şi gustaţi întreaga măreţie a unui spectacol inedit, în care visele pot deveni realitate.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi la Agenţia Teatrală. Preţul unui bilet, în funcţie de categorie este de 50, 60, respectiv 70 de lei.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.