DACIA se înnoiește – lansare cu porți deschise la Dedeman Automobile

Dacia reinnoieste produsele emblematice care i-au adus succesul prin lansarea pe piaţă a noilor modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway. În perioada 15 – 18 noiembrie la DEDEMAN AUTOMOBILE se desfăşoară, cu ocazia lansării pe piaţă a noilor modele Dacia, Operaţiunea Porţi Deschise.
În timpul celor 4 zile se vor desfăşura drive-teste cu noile modele iar vizitatorii vor putea să participe la concursuri şi tombola Dacia ce are ca premiu 3 vehicule oferite la nivel naţional.

Generoase, moderne şi fiabile, vehiculele mărcii Dacia s-au distins intotdeauna prin promisiunile clare faţă de client, promisiuni pe care noua generaţie continuă să le evidenţieze. Propuse la tarife care sfidează orice concurenţă, vehiculele Dacia afişeaza costuri de utilizare competitive datorită programelor de întreţinere optimizate şi a motoarelor economice: mai puţin de 4l/100km (consum mixt) la motorizările Diesel, mai puţin de 6l/100km(consum mixt) la motorizările pe benzină.

Vehiculele Dacia propun un echipament standard centrat pe esential, clientii putând personaliza vehiculul şi echipa în funcţie de nevoile lor.
Noile modele oferă un spaţiu interior generos şi confortabil, unic la acest nivel de preţ. Cu un habitaclu practic şi modulabil, noile modele propun un volum excepţional al portbagajului pentru a transporta uşor bagajele şi obiectele voluminoase.

Noul LOGAN – un sedan modern şi confortabil, la un preţ imbatabil

Cu dimensiuni exterioare generoase, Noul Logan beneficiază de calităţile specifice mărcii Dacia : spaţiu interior şi confort. Un veritabil vehicul de familie, Noul Logan oferă tot confortul pentru 5 adulţi: în faţă, lăţimea la nivelul umerilor este cea mai buna din segment : 1 387 mm, iar lăţimea la nivelul coatelor, de 1 417 mm, este inegalabilă în segmentul Noului Logan.
La interior sunt disponibile mai multe spaţii de depozitare, inclusiv un spaţiu suplimentar în partea
superioară a planşei de bord. Noul Logan impresionează şi cu un volum al portbagajului de 510 dm3.
Aspectul exterior al Noului Logan câştigă în dinamism, în special datorită noului design al
calandrului şi al farurilor, care definesc de acum noua identitatea vizuală Dacia. Modernă, atrăgătoare şi sigură sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie silueta Noului Logan.
Calitatea la nivelul interiorului a progresat mult, oferind pasagerilor confort pe parcursul călătoriei.Stilul modern şi ergonomia îmbunătăţită dau ocupanţilor un sentiment de confort şi siguranţă.
La nivelul echipamentelor standard noul Logan aduce o serie de noutăţi menite să sporească gradul de siguranţă şi confort al ocupanţilor vehiculului. Dintre echipamentele de serie (disponibile la preţul de 6.690 euro cu TVA) putem enumera airbag-urile frontale şofer şi pasager şi airbag-urile laterale faţă, ABS-ul, repartitorul electronic de frânare şi AFU, ASR – ESP, direcţia asistată hidraulic, antidemarajul electonic, farurile de zi.
Noul Logan propune pe piaţă 4 motorizări (1.2 16V 75CP, 0.9Tce 90 CP, 1.5 dCi 75CP, 1.5 dCi 90 CP) şi o motorizare GPL (1.2 16V 75 CP).
Noua motorizare TCe 90CP, simbol al expertizei grupului Renault în domeniul mecanic, este disponibilă pe Noul Logan. Acest motor de mică cilindree, supraalimentat, îmbină confortul, plăcerea de a conduce, consumul redus (5,3/100km) şi un nivel scăzut al emisiilor de CO2 (122g/km), oferind astfel un cost de utilizare avantajos. Un adevărat concentrat de tehnologie în materie de downsizing, TCe 90 CP este un motor turbo pe benzină, având distribuţia pe lanţ.
Opţional, pe nivelul de echipare Laureate, clienţii pot beneficia de Media NAV, un sistem multimedia excepţional la un preţ imbatabil, incluzând : radio, muzică audiostreaming şi navigaţie integrată
touchscreen 7’’ (18 cm), prize USB şi Jack uşor accesibile. Pagina de meniu, disponibilă în limba română, permite accesarea celor 6 funcţii esenţiale: radio, media, telefon, hartă, navigaţie şi setări.
Ecranul de navigaţie, tactil şi intuitiv, dispunde de un afişaj 2D sau Birdview (3D).

Noul SANDERO – design modern, tehnologie şi echipamente noi, la cel mai bun preţ
Modelul bicorp cu 5 uşi al mărcii Dacia trăieşte o nouă tinereţe. Noul Sandero se afirmă ca o berlină ce le oferă clienţilor esenţialul. Cu un nou design exterior mai atragator Noul Sandero se evidenţiază cu uşurinţă.
Partea frontală a câştigat în expresivitate datorită noului design al blocurilor optice şi a formei noi a grilei radiatorului. Din profil, Noul Sandero se remarcă prin robusteţe datorită flancurilor sculptate,
pasajelor evazate ale roţilor şi liniei fluide a părţii superioare a caroseriei.
La interior modelul propune o noua plaşă de bord în două nuanţe (în funcţie de versiune),
funcţională şi cu un design modern. Stilul interior este dominat de alegerea unor materiale inspirate şi a unor forme curbe. Sandero inaugurează o planşă de bord de nuanţă carbon închis sau bi-ton (în funcţie de model şi de versiune) având conturul cadranelor cromate. Conturul aeratoarelor, emblema de pe volan şi ornamentul levierului cutiei de viteze sunt şi ele cromate (în funcţie de nivelul de echipare). Faţada centrală a planşei de bord dispune de un ornament a cărui culoare este în armonie cu mânerele portierelor şi cu ornamentul de pe volan.
Noua echipare a planşei de bord este completă. În funcţie de versiune, ea cuprinde indicatoare ale temperaturii exterioare, ale orei, precum şi informaţii despre consumul de carburant, autonomia în litri şi kilometri, distanţa parcursă de la ultima alimentare şi distanţa rămasă până la următoarea revizie.
Comenzile de ultimă generaţie sunt mai funcţionale şi mai accesibile, spre exemplu comenzile instalaţiei de aer condiţionat şi cele de reglare ale oglinzilor retrovizoare. Atât volanul, cât şi scaunul şoferului sunt reglabile în înălţime (în funcţie de versiune).
O atenţie deosebită a fost acordată confortului sonor al noului Sandero. Suprafaţa pieselor de antifonare a fost mărită, iar calitatea materialelor utilizate pentru atenuarea zgomotului a fost îmbunătăţită, atât la nivelul compartimentului motor, cât şi la cel al parbrizului. Acest lucru a contribuit la reducerea semnificativă a zgomotului perceput în interior. În plus, noile injectoare ale motoarelor Diesel atenuează zgomotul de funcţionare.
La rândul său, aerodinamica îmbunătăţită a vehiculului, precum şi etanşeizarea optimizată la nivelul portierelor, pentru limitarea zgomotelor provocate de scurgerea aerului, au contribuit la diminuarea zgomotului perceput în habitaclu. La acelaşi efect a contribuit şi ameliorarea anumitor piese de suprastructură în scopul eliminării rezonanţelor neplăcute în timpul rulării.
Habitaclul devine astfel o oază de linişte…sau un loc perfect pentru a asculta muzică, datorită unui nou tratament al semnalului sonor care îmbunătăţeşte confortul audiţiei.
Noul Sandero propune 3 nivele de echipare (Acces, Ambiance şi Laureate) şi 4 motorizări(1.2 16V 75CP, 0.9Tce 90 CP, 1.5 dCi 75CP, 1.5 dCi 90 CP) . Cu un preţ de 6,990 euro TVA inclus pentru echiparea standard, Noul Sandero se poziţionează pe piaţa auto ca un vehicul modern, cu echipamente şi tehnologii avansate la cel mai mic preţ.

Noul Sandero Stepway – „Descoperă universul cross-over”
Noul Stepway oferă clienţilor şansa de a accede la universul crossover printr-un design seducător ce evocă dinamism şi polivalenţă.
Noul Stepway beneficiază de o gardă la sol supraînălţată, care pune în valoarea design-ul şi performanţele noului model. Cu o parte frontală complet nouă şi cu elemente specifice : jante de
16’’ Flexwheels, ornamente sport bare de protecţie faţă/spate cu aspect crom-satinat, bare de pavilion longitudinale, Noul Stepway este un model plin de stil şi personlitate.
Prezentând un singur nivel de echipare şi două motorizări (0,9 Tce 90 CP şi 1.5 dCi 90CP) Noul Stepway reuneşte toate elementele necesare pentru confort şi siguranţă: ABS, repartitor electronic de frânare şi AFU, ASR – ESP, faruri de zi, airbag frontal şofer şi pasager, airbag-uri laterale faţă,
regulator limitator de viteză, direcţie asistată hidraulic, computer de bord, funcţie Eco-mode, aer condiţionat, proiectoare de ceaţă, geamuri electrice faţă, satelit de comandă audio pe volan, Media Nav: sistem de navigaţie şi multimedia touch screen 7”, retrovizoare exterioare cu reglaj electric şi degivrante, inchidere centralizată cu telecomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.