Conducători auto care au consumat alcool, depistaţi în trafic

În data de 16 ianuarie , în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat, în trafic, o femeie de 30 de ani, din com. Valea Seacă, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 119D, pe raza localităţii Valea Seacă, având o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool în aerul expirat.

Aceasta a fost transportată la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În data de 17 ianuarie , polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat în flagrant un bărbat de 51 ani, din com. Asău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 12A, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.