Cele mai populare sloturi online și premiile pe care le poți câștiga prin intermediul lor

Jocurile de noroc online sunt o industrie extrem de importantă pentru economia mondială în general și cea românească în particular. Prin taxele pe care cazinourile online le plătesc statului, ele pot fi considerate unul din pilonii care susțin dezvoltarea țării. La prima vedere jocurile de noroc par un simplu hobby la care se dedică cei cărora le place să se ia la întrecere cu soarta sau pur și simplu persoanele care caută un mod plăcut și productiv de a-și petrece timpul liber.

Cazinourile online oferă clienților lor o gamă largă de jocuri de tip slot cu premii care mai de care mai atractive. Cele mai populare jocuri de tip slot despre care vom discuta și în rândurile ce urmează atrag atenția amatorilor de senzații tari atât prin modul în care sunt concepute, cât și prin faptul că pun la bătaie jackpot-uri fabuloase, ce se pot transforma pe loc în niște venituri la care majoritatea dintre noi doar visează.

Câte feluri de jocuri de tip slot oferă cazinourile online?

Dacă ar fi să le împărțim în categorii, există trei tipuri de sloturi online. Acestea sunt sloturile video, cele progresive și sloturi cu tamburi, pentru care se folosește deseori și denumirea din limba engleză: reel slots. Toate aceste jocuri, deși au multe caracteristici în comun, diferă prin modul de joc, bonusurile oferite și bineînțeles, simbolurile folosite. Dintre toate acestea, sloturile cu tamburi sunt cele mai populare, atât pentru simplitatea lor, cât și pentru prospectul câștigurilor pe care le pun la dispoziție.

Care sunt cele mai palpitante jocuri de tip slot cu care să-ți încerci norocul?

#1 Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest este unul din cele mai populare sloturi online. El este un joc cu o grafică extraordinară și un gameplay care atrage chiar și pe cei mai puțin pasionați de acest tip de joc. Ca să-l descriem pe scurt, în Gonzo’s Quest există șapte tipuri de simboluri mayașe care trebuie să se alinieze câte trei sau cinci pentru a putea câștiga. La acest joc premiul diferă în funcție de suma pariată și de aceea, cu cât pariezi mai mult, cu atât îți crești șansele de câștig. Simbolul care îți aduce cei mai mulți bani este chipul albastru și auriu care îți multiplică pariul de 2500 de ori dacă apare într-o combinație de cinci. O funcție unică, foarte interesantă a jocului Gonzo’s Quest este funcția Avalanșă care face ca simbolurile să explodeze în loc de a se învârti atunci când ai reușit să formezi o combinație câștigătoare. Astfel, fiecare rotire îți oferă nu doar una, ci mai multe șanse de câștig.

#2 Aztec Realm

La fel ca jocul Gonzo’s Quest și Aztec Realm este un joc creat pe baza unor simboluri împrumutate de la o civilizație de mult apusă. Savoarea acestui joc constă în faptul că prezintă o mulțime elemente distractive datorită cărora nu doar prospectul câștigurilor, ci și experiența în sine se transformă într-o sursă de motivație. Ceea ce este excelent pentru că cele trei combinații câștigătoare, deși oferă niște bonusuri extrem de atractive, prin dificultatea obținerii lor ar putea reprezenta o piedică în popularizarea jocului, asta dacă nu ar exista animațiile de top și alte detalii care se compenseze.

#3 Double Reels

Cu toate că temele cu fructe și legume au devenit deja un clișeu pentru jocurile de tip slot, Double Reels se bucură de foarte multă apreciere din partea jucătorilor săi pentru că aduce ceva în plus. În primul rând, grafica sa combină elemente nostalgice, pe care te-ai putea aștepta să le găsești mai degrabă într-un club deschis în anii ‘90, iar în al doilea rând gameplay-ul este foarte inteligent gândit, punând la bătaie un jackpot progresiv. Există nu mai puțin de 243 de moduri de a câștiga în cadrul jocului Double Reels, iar câteva din simbolurile pe care trebuie să le ai în vedere sunt diamantul uriaș, șaptele de culoare mov, clopotul și cireșele.

Ce fel de premii în bani îți pot aduce jocurile de tip slot?

Prin intermediul sloturilor de la cazinourile online poți câștiga într-un mod facil, bani reali, sume pentru care în alte condiții ar trebui să depui eforturi extraordinare. Vânătorii de jackpot-uri nu se dau niciodată în lături de la o șansă de a-și încerca norocul, iar prospectul obținerii unui premiu valoros îi determină pe de-o parte să-și aleagă câte un joc preferat pe care să se concentreze în mod special, dar și să încerce ocazional titluri noi și inedite.

În limbajul profesioniștilor, jackpot înseamnă potul cel mare, cel mai important premiu la care aspiră orice jucător de jocuri de noroc. Aceste premii sunt diferite de la cazino la cazino, motiv pentru care cei care vor să meargă direct la țintă și să-și crească șansele de a câștiga sume impresionante ar trebui să alege din start un cazino precum 888casino. Aici, un jackpot zilnic ajunge este de câteva zeci de mii de lei, iar jucătorii pot verifica în orice moment al zilei dacă el a fost deja plătit cuiva sau nu.

Dacă pe de altă parte ești novice în lumea cazinourilor online, dar te-ai gândit măcar o dată la cât de frumos ar fi să-ți poți schimba destinul, prin doar câteva rotiri la un slot, atunci, ar fi bine să te familiarizezi cu tipurile de câștiguri de care poți avea parte în cadrul unui astfel de joc și să alegi jocurile în funcție de jackpot-ul care ți se potrivește cel mai bine.

În principiu există două tipuri distincte de jackpot-uri:

  • jackpot-uri progresive

  • jackpot-uri fixe

Așa cum le spune și numele, jackpot-urile progresive sunt jackpot-uri care cresc odată cu miza jucătorilor. Dacă este vorba de un joc oferit de mai multe cazinouri online, ori de câte ori un jucător învârte rolele, jackpot-ul jocului respectiv crește cu o mică parte din banii pe care acesta i-a pariat pentru a juca, iar dacă cineva câștigă, totul se reia de la zero. Partea bună a jackpot-urilor progresive este faptul că nu au o limită superioară la care pot ajunge. În lume s-au acordat și premii de câteva milioane de euro unor jucători care au câștigat la sloturi astfel de jackpot-uri progresive.

În general, jocurile cu jackpot progresiv sunt preferatele celor care adoptă mentalitatea: totul sau nimic. Este vorba de jucători curajoși, cărora nu le este teamă să parieze pe sume mari, iar când câștigă se bucură de premii proporționale cu investiția lor. De aceea, dacă nu te mulțumești cu jumătăți de măsură, sloturi cu jackpot progresiv sunt sloturile ideale pentru tine.

Pe de altă parte, dacă ești mai precaut din fire, sloturile potrivite pentru tine sunt sloturile cu jackpot fix. Spre deosebire de jackpot-urile progresive, jackpot-urile fixe nu-și schimbă valoarea în funcție de numărul de jucători și nici de mizele acestora. Ideea sloturilor cu astfel de jackpot-uri este să profiți cât mai mult de banii pe care îi investești. Astfel, chiar dacă nu poți să câștigi sume la fel de mari ca în cazul sloturilor cu jackpot-uri progresive, când vine vorba de jocuri cu jackpot fix ai mai multe șanse de câștig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.