Alo, 112?

Minor accidentat grav pe trecerea de pietoni

La data de 26.08.2009, ora 10.20 pe DN 2, in interiorul localităţii Răcăciuni, Vasile G. de 52 ani, in timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a surprins şi accidentat un minor de 12 ani, care era angajat in traversarea regulamentară a drumului pe trecere pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost diagnosticat cu „ coma gradul II”.
Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

2 minori pe bicicletă – victime ale unui accident

La data de 26.08.2009 la orele 15.00, în afara localitații Oituz din judeţul Bacău, doi minori de 13 şi 11 ani au suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier în care au fost implicaţi.
Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că minorul N.A. de 13 ani circula cu bicicleta având pe ghidon pe minorul I. M. de 11 ani, din direcția Onești către Brașov, iar la un moment dat, fără să se asigure a efectuat viraj la stânga, moment în care au fost acroșați de un autoturism, care era condus de M. ADRIAN de 28 ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea minorului N. A., care a fost transportat la Spitalul Onești unde a fost diagnosticat cu ,,multiple excoriaţii braţ stg., umăr stg., cot stg., genunchi stg” şi internat la Secția Chirurgie și a minorului I. M., care a fost transportat la Spitalul Onești, unde a fost diagnosticat cu ”fractură deschisă 1/3 distantă antebraţ drept, traumatism cot stâng, plagă contuză braţ stâng, traumatism craniofacial cu edentaţie parţială maxilar superior ”, fiind transferat la Spitalul Judeţean Bacău
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A prezentat poliţiştilor documente false

La data de 26.08.2009 orele 17:50, poliţiştii ce acţionau pe DN 2 au oprit pentru control în comuna Beresti-Bistrita un autovehicul condus de C. Alin- Ionuț de 28 de ani. Poliţiştii i-au solicitat acestuia să prezinte factura pentru achitarea taxei de utilizare a drumurilor publice pentru autovehiculul pe care il conducea.
Efectuand verificari in baza de date a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri privind valabilitatea facturii prezentate, s-a constat faptul ca aceasta nu figureaza in baza de date, fiind falsă.
In cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals si uz de fals.

S-a ales cu fracturi după ce a condus un moped

Un mopedist de 53 de ani a fost internat la Spitalul Judeţean Bacău cu fracturi la ambele oase ale gambei drepte după ce a fost implicat într-un accident rutier.
Evenimentul a avut loc la data de 26.08.2009, orele 19:10, in comuna Letea Veche.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că P. Constantin de 53 ani conducea un moped pe drumul comunal iar pe fondul consumului de alcool şi a neatenţiei in conducere, a pierdut controlul mopedului, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.
P. Constantin a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.