Concert Julio Iglesias la Bacau

Pe 22 iulie, Julio Iglesias va concerta la Bacau. Mai bine de jumatate dintre bilete vor avea pretul de 50 de lei, iar celelalte, pina in 300 de lei.

Concertul ce face parte din „Julio Iglesias Romantic Classics Tour” va avea loc duminica, 22 Iulie 2007, ora 21:00 la Stadionul Municipal.

Pretul biletelor:
300 RON- Categoria 1
180 RON- Categoria 2
50 RON- Categoria 3

Aproape 1.000 de persoane defavorizate vor beneficia de un bilet gratuit pentru mult-asteptatul concert Julio Iglesias. Vedeta spaniola va sta in Bacau trei zile si va fi oaspetele Consiliului Judetean, fiind primit in cadru oficial.

Bilete la concertul Iulio Iglesias se gasesc in reteaua de magazine Diverta, Sala Sporturilor Bacau, Agentia Teatrala Bacau si Ateneul Bacau.

Ziarul de Bacau

5 comentarii la „Concert Julio Iglesias la Bacau

  • luni, 02-07-07 la 21:37
    Permalink

    o initiativa de nota 10 ! merita laudata..mai rar astfel de idei

    Răspunde
  • luni, 02-07-07 la 23:36
    Permalink

    De unde se poate procura bilete din timp pentru concertul lui Julio Iglesias? Dar pentru Thomas Anders de pe 3 august?

    Răspunde
  • miercuri, 11-07-07 la 17:56
    Permalink

    Unde se poate gasi (preferabil pe internet) o schita a stadionului din Bacau, cu pozitionarea zonelor (A, B si C) si a randurilor. Nici macar site-ul oficial al clubului de fotbal nu are asa ceva ? Daca are cineva informatii rog sa posteze !

    Răspunde
  • luni, 23-07-07 la 1:08
    Permalink

    Tocmai am venit de la concertul Julio Iglesias din Bacau. Vreau sa va spun ca jecmaneala mai mare nu am mai vazut demult. La intrare nu te lasa sa intri cu bidoane de suc sau apa minerala si iti ofera la tonetele special amenajate suc cald la pahar de 250 ml cu pretul de 3 lei/paharul. In asa zisul frigider erau bidonase de 0,5 ml din care turnau in pahare.
    Cred ca aceste frigidere sunt puse mai mult ca sa fie lumina, nicidecum pentru a raci. Daca mergeau aceste frigidere bidoanele fiind mici se raceau foarte repede. Dupa ce ca era cald, mai era si foarte scump. 2 l de suc costa 8*3 lei=24 lei Apa minerala nu mai zic. Si ea tot calda si la fel de scumpa. 2 lei/paharul de 250 ml. Nu stiu a cui e afacerea asta, insa sunt scarbit pe zi ce trece de lucrurile care se petrec in tara asta. Dupa ce am iesit de pe stadion m-am repezit la un chiosc unde mi-am luat 2 l de Fanta rece. In concluzie concertul Julio Iglesias mi-a lasat un gust amar prin prisma faptului ca am fost insetat pana aproape de sfarsit. Trebuia sa-i fi dat si lui Julio tot asa un suc cald cum am baut eu. Am sa fac reclamatie dimineata la protectia consumatorului Bacau, desi nu cred ca se va rezolva mare lucru.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.