Ani de liceu…

Vineri centrul Bacaului a fost ocupat timp de aproape o ora, de cei 200 de absolventi care alcatuiesc promotia 2007 a Colegiului National Gheorghe Vranceanu.

Dupa ce viitorii absolventi ai promotiei 2007 au defilat pe artera principala din centrul orasului, la sfârsitul traseului stabilit au fost intâmpinati in fata primariei de oficialitatile bacauane.

In fata Primariei Bacau grupul de majorete al Colegiului National Gheorghe Vranceanu a sustinut un mic moment artistic.

La manifestarile care au avut loc in aula Universitatii George Bacovia, liceenii au fost intâmpinati de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean.

Aici, elevii imbracati in traditionalele robe, au fost coplesiti de emotii atunci când in apauzele parintilor si ale dascalilor au fost laudati pentru bunele realizate in decursul celor patru ani petrecuti la colegiul Gheorghe Vranceanu.

Rând pe rând au fost aplaudati cei care anul acesta au obtinut medii foarte mari, sau care s-au distins prin rezultatele deosebite obtinute la olimpiadele si concursurile scolare.

Viitorii studenti au putut viziona scurte materiale video special montate pentru acest moment. Absolventii insa nu pot ramâne in aceasta stare de melancolie prea mult timp, pentru ca examenul de bacalaureat bate la usa…

Informatia Bacaului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.