Volei feminin: Ştiinţa Bacău – CSU Medicina Tg. Mureş 3:0


volei22Doar 69 de minute le-au fost suficiente voleibalistelor pregătite de Florin Grapă şi Melu Manta pentru a-şi trece în cont o nouă victorie, în faţa unui adversar din a doua jumătate a ierarhiei primei ligi.
Dacă în primul set, băcăuancele au condus da capo al fine şi au câştigat la 19, cel de-al doilea set a fost controlat de mureşence în prima parte, până la 10-11, după care, odată cu intrarea Nikolinei Kovacic lucrurile au revenit la normal, iar băcăuancele au câştigat la 20, după ce au avut 24-16. „Aşa suntem noi românii, n-avem tăria, mentalitatea să murim cu adversarul de gât”, a spus după meci cu năduf Florin Grapă despre acest set.
Ultimul set a fost şi cel mai scurt, voleibalistele Ştiinţei punând rapid punct meciului şi apropiindu-se cu încă un pas de Final Four. Rezultat final, Ştiinţa Bacău – CSU Medicina Tg. Mureş 3:0 (19, 20, 14).
„A fost un meci normal, între două echipe care fac parte din categorii valorice diferite. Adevărul este că noi nu am făcut un meci deosebit astăzi, dar important e că nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei” , a declarat antrenorul principal al Ştiinţei pentru bacaulsportiv.ro.
ŞTIINŢA BACĂU : Polishchuk (Niţulescu), Chivorchian, Iosef, Anghel (Truţă), Purice (Kovacic), Herlea. Libero – Manu.Articol din sectiunea: Sport
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Volei feminin: Ştiinţa Bacău – CSU Medicina Tg. Mureş 3:0