Alo, 112?

Lovit de propria masina. La data de 24.02.2010 orele 09.30, pe strada Aviatorilor din municipiul Bacău a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că M. Ioan de 69 ani, din Bacău, conducea un autoturism, tractând un altul autovehicul, care era pilotat, din exterior, din dreptul portierei stânga față,de către N. Constantin, de 54 ani, din Bacău. La un moment dat Constantin N. a pierdut controlul autoturismului, s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil și a fost surprins de autoturismul tractat.

Vehicului tractat a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat 3 autoturisme, care erau oprite în coloană, la culoarea roșie a semaforului electric.

La Spitalul de Urgente Bacău, victima a fost diagnosticată cu “contuzie forte șold stâng și fosă iliacă stânga”.

In cauză, s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Traversarea neregulamentară face victime. Poliţia oraşului Buhuşi a fost sesizată la data de 24.02.2010 orele 12:20, despre faptul că pe strada Nicolae Bălcescu din oraş a avut loc un eveniment rutier cu victimă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi din primele cercetări au stabilit că Ciprian M., în timp ce conducea un autoturism a surprins şi accidentat pe minorul P. E., de 10 ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fară să se asigure.

Minorul a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Bacău, cu diagnosticul :,,fractură deschisă gambă stângă”.

Conucătorul auto a fost testa cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ şi a fost condus la Spitalul Buhuşi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Identificat în scurt timp de la sesizare. Viorel N. a sesizat Poliţia Staţiunii Tg. Ocna, la data de 24.02.2010, ora 11.32, despre faptul că mama sa, Anica T., de 68 ani, revenind la domiciliu a constat faptul că s-a pătruns în locuință şi au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că autori necunoscuți au pătruns prin efracție în locuință, de unde au sustras un DVD player cu boxe și o pompă de picior.

În scurt timp poliţiştii au stabilit că minorul M.V. de 10 ani, în data de 22.02.2010, orele 15.00, profitând de faptul că proprietara nu se afla la domiciliu a pătruns în locuința acesteia, de unde a sustras bunurile reclamate de partea vătămată. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvarşirea infracţiunii de furt calificat.

A sustras bunuri din autoturisme. În seara zilei de 23.02.2010, orele 21:30, o patrulă de siguranță publică i-a depistat în zona Gării pe Andreea O., de 22 de ani şi pe minorul P. A. , de 14 ani, care aveau asupra lor o plasă in care se aflau 2 detectoare radar. Bunurile au fost ridicate in vederea cercetărilor.

La data de 24.02.2010, orele 08.00, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată în scris de Ioan F şi Corneliu C. despre faptul că persoane necunoscute, prin spargerea geamului lateral, au sustras detectoarele radar, în valoare de 1.000 respectiv 700 lei, din autoturismele proprietate personală, ce se aflau parcate pe strada Bradului. În urma cerectărilor efectuate a rezultat că bunurile au fost sustrase de către minorul P.A., de 14 ani. Prejudiciul a fos recuperat integral iar bunurile au fost restituite părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Persoană decedată. La data de 24.02.2010, orele 13.00, I.P.J. Bacău a fost sesizat telefonic de către A. Petre, de 39 ani, despre faptul că în timp ce se deplasa dinspre satul Poiana, din com. Negri, către satul Bogdăneşti, com. Traian, în liziera pădurii din apropierea satului Bogdăneşti a găsit cadavrul unei persoane de sex feminin.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă împreună cu procuror criminalist, iar din primele cercetări s-a stabilit că, respectivul cadavru aparţine Mariei P., de 74 ani, din mun. Bacău.
Din cercetări s-a stabilit că persoana în cauză în data de 22.02.2010, orele 11.00, s-a deplasat cu un taxi dinspre municipiul Bacău către satul Hertioana, din comuna Traian, cu intenţia de a vizita o rudă, având asupra ei o sumă mare de bani şi bijuterii. Datorită stării drumului taximetristul nu a continuat deplasarea, iar persoana în cauză a decis să se deplaseze pe jos prin pădure către satul Hertioana.
Cu ocazia cercetării la faţa locului pe cadavru nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, iar asupra acesteia au fost găsite bijuterii din aur (inel, verighetă şi cercei), precum şi suma de 6.500 lei.
Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Jud. Bacău în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cauzelor decesului.

Viteza în atenţia poliţiştilor. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au acţionat ieri pe linia combaterii încălcării prevederilor legale referitoare la viteza de deplasare a autovehiculelor.
În urma acestei acţiuni 6 conducători auto au rămas fără permise de conducere iar 108 au fost sancţionaţi contravenţional.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 25.740 lei.
EXEMPLE:

1. A fost depistat V. Antonio, de 43 de ani, conducând un autoturism pe DN 2, în localitatea Gheorghe Doja, cu viteza de 114 Km./h. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional si i s-a retinut permisul de conducere.
2. A fost depistat C. Gheorghe, de 49 ani , conducând un autoturism pe DN 2, în localitatea Cleja, cu viteza de 104 Km./h. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional si i s-a retinut permisul de conducere.
3. A fost depistat O. Vasilica, de 31 de ani, conducând un autoturism pe DN 12 A, în oraşul Comanesti, cu viteza de 119 Km./h. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional si i s-a retinut permisul de conducere.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.