L-a lăsat cu căruța în drum și a primit o drujbă în cap


În seara zilei de 21 februarie 2015, lucrătorii Postului de Poliție Motoșeni, au fost sesizati că între doi tineri din localitate a avut loc o altercație. Deplasați la fața locului, lucrătorii postului de poliție au stabilit că, un tînăr de 19 ani a fost agresat și lovit cu lama de la o drujbă de către un alt tânăr de 27 ani.

Din cercetări s-a stabilit că cei doi, suspect și victimă, au mers în ziua de 21 februarie 2015 la un consătean pe care l-au ajutat la construirea unui adăpost pentru animale, deplasarea făcând-o cu un atelaj hipo, trasă de doi cai.

În jurul orelor 20.00, aceştia au plecat spre locuintele lor, insă pe drum s-au luat la ceartă, de la cai si căruţă. Caii erau ai tânărului de 19 ani care i-a deshămat de la căruta, căruță ce aparținea tânărului de 27 ani, lăsîndu-l pe acesta cu caruţă in drum.

Bărbatul de 27 de ani, s-a repezit cu drujba asupra persoanei vătămate l-a lovit cu lama, in zona capului, partea stânga, provocindu-i leziuni ușoare. Victima a refuzat deplasarea la Spitalul Polimed Podu Turcului, pentru a primi ingrijiri medicale.

In cauză s-a intocmit dosar penal, sub aspectul săvârsirii infractiunii de loviri şi alte violenţe, faptă prev. si ped.de art.193 alin.1 din C.penal urmând ca la finalizarea cercetărilor a se da solutie legala prin Parchetul de pe lângă Judecatoria Podu Turcului.Articol din sectiunea: Social
Etichete: , ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: L-a lăsat cu căruța în drum și a primit o drujbă în cap