Cerșetoare prinsă la furat în spitalul din Buhuși

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 21 februarie, Poliţia oraşului Buhuşi a fost sesizată prin telefon la 112 de o asistentă de 32 de ani din cadrul Spitalului Orăşenesc Buhuşi despre faptul că din cabinet, dintr-o poşetă, i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a identificat și reținut în imediata apropiere a Spitalului Orăşenesc Buhuşi o femeie de 24 de ani, fără ocupaţie, din comuna Gioseni județul Bacău, care încerca să fugă de la locul comiterii faptei fiind însoţită de o minoră de 8 ani.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în după amiaza zilei de 21.02.2015, suspecta însoțită de minoră a venit din municipiul Bacău cu microbuzul în oraşul Buhuşi cu scopul de a cerşi, s-a deplasat la Spitalul Buhuşi – Secţia Cronici unde la un moment dat profitând de neatenţia unei asistente (partea vătămată) a pătruns în biroul acesteia, iar dintr-o geantă a sustras suma de 250 lei pe care apoi a plasat-o minorei.

Suma de 250 lei a fost gasita asupra minorei, fiind ridicată și restituită părţii vătămate pe baza de dovadă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările continuă cu autoarea în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.