L-a lăsat cu căruța în drum și a primit o drujbă în cap

În seara zilei de 21 februarie 2015, lucrătorii Postului de Poliție Motoșeni, au fost sesizati că între doi tineri din localitate a avut loc o altercație. Deplasați la fața locului, lucrătorii postului de poliție au stabilit că, un tînăr de 19 ani a fost agresat și lovit cu lama de la o drujbă de către un alt tânăr de 27 ani.

Din cercetări s-a stabilit că cei doi, suspect și victimă, au mers în ziua de 21 februarie 2015 la un consătean pe care l-au ajutat la construirea unui adăpost pentru animale, deplasarea făcând-o cu un atelaj hipo, trasă de doi cai.

În jurul orelor 20.00, aceştia au plecat spre locuintele lor, insă pe drum s-au luat la ceartă, de la cai si căruţă. Caii erau ai tânărului de 19 ani care i-a deshămat de la căruta, căruță ce aparținea tânărului de 27 ani, lăsîndu-l pe acesta cu caruţă in drum.

Bărbatul de 27 de ani, s-a repezit cu drujba asupra persoanei vătămate l-a lovit cu lama, in zona capului, partea stânga, provocindu-i leziuni ușoare. Victima a refuzat deplasarea la Spitalul Polimed Podu Turcului, pentru a primi ingrijiri medicale.

In cauză s-a intocmit dosar penal, sub aspectul săvârsirii infractiunii de loviri şi alte violenţe, faptă prev. si ped.de art.193 alin.1 din C.penal urmând ca la finalizarea cercetărilor a se da solutie legala prin Parchetul de pe lângă Judecatoria Podu Turcului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.