Înainte! – Ediţie de Bacău


Ziarul “Înainte!” s-a născut în anul 1944 în Bacău, în perioada cenuşie a celui de-al doilea Război Mondial, dar a murit sufocat sub cenuşa gloanţelor şi a bombelor.

Azi îl retrezim la viaţă şi îl vom oferi băcăuanilor dornici să afle ce se întâmplă în judeţul în care trăiesc.

Vă punem la dispoziţie o “tuşă” de arhaism, adaptată rigorilor presei moderne în era internetului, ce ne ajută să păstrăm Bacăul aşa cum era odată: mai pur, mai bun, mai idealist.

Ziarul de luptă democratică “Înainte!” se prezintă deocamdată în formă electronică, dar va ajunge şi pe hârtie.

Publicaţia “Înainte!” va conţine subiecte ce se susţin din punct de vedere jurnalistic, redactate obiectiv, cu toate cărţile pe masă, fără influenţe politice sau de orice altă natură, dar mai ales fără cenzură. Pe acest site nu veţi citi compuneri ori gânduri ale autorilor, ci articole riguros documentate. Faptele concrete, cifrele, datele, declaraţiile vor sta la baza tuturor textelor publicate. Autorii articolelor, scrise după toate rigorile jurnalismului, vă vor lăsa libertatea să trageţi singuri concluziile.

În arhivă am selectat o sută de texte de creaţie proprie (marea majoritate fiind oferite în exclusivitate cititorilor mei), pe care le-am scris şi publicat în presa locală şi centrală (Evenimentul Zilei), începând cu anul 2004 şi care, în măsura posibilităţii, au fost actualizate la situaţia prezentă.

Adresa site: www.Inainte.euArticol din sectiunea: Ziare
Etichete: ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

Inainte - Editie de Bacau Articole publicate pe Bacaul.ro cu permisiunea autorului.
  Stiri din Bacau: Înainte! – Ediţie de Bacău