Înainte! – Ediţie de Bacău

Ziarul “Înainte!” s-a născut în anul 1944 în Bacău, în perioada cenuşie a celui de-al doilea Război Mondial, dar a murit sufocat sub cenuşa gloanţelor şi a bombelor.

Azi îl retrezim la viaţă şi îl vom oferi băcăuanilor dornici să afle ce se întâmplă în judeţul în care trăiesc.

Vă punem la dispoziţie o “tuşă” de arhaism, adaptată rigorilor presei moderne în era internetului, ce ne ajută să păstrăm Bacăul aşa cum era odată: mai pur, mai bun, mai idealist.

Ziarul de luptă democratică “Înainte!” se prezintă deocamdată în formă electronică, dar va ajunge şi pe hârtie.

Publicaţia “Înainte!” va conţine subiecte ce se susţin din punct de vedere jurnalistic, redactate obiectiv, cu toate cărţile pe masă, fără influenţe politice sau de orice altă natură, dar mai ales fără cenzură. Pe acest site nu veţi citi compuneri ori gânduri ale autorilor, ci articole riguros documentate. Faptele concrete, cifrele, datele, declaraţiile vor sta la baza tuturor textelor publicate. Autorii articolelor, scrise după toate rigorile jurnalismului, vă vor lăsa libertatea să trageţi singuri concluziile.

În arhivă am selectat o sută de texte de creaţie proprie (marea majoritate fiind oferite în exclusivitate cititorilor mei), pe care le-am scris şi publicat în presa locală şi centrală (Evenimentul Zilei), începând cu anul 2004 şi care, în măsura posibilităţii, au fost actualizate la situaţia prezentă.

Adresa site: www.Inainte.eu

Olimpia Filip

Inainte - Editie de Bacau Articole publicate pe Bacaul.ro cu permisiunea autorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.