Codruţa Arvinte, plină de datorii, a fugit din ţară

Candidata PRM la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău la alegerile din 2008, Codruţa Arvinte, cea care devenit celebră la nivel naţional prin sloganul de campanie “încearcă şi cu o femeie”, a fugit zilele acestea din ţară.

Surse din anturajul său susţin că datoriile enorme pe care le avea la bănci, cămătari şi prieteni au determinat-o să îşi piardă urma prin Anglia. Aceleaşi surse mai susţin că înainte de plecare şi-a vândut rapid apartamentul, Mercedesul şi alte bunuri de valoare pe care le deţinea.

Codruţa Arvinte este cercetată sub acuzaţia de delapidare în urma unei plângeri depuse de Federaţia Sindicatelor Libere din învăţământ, unde a ocupat funcţia de administrator financiar în perioada 1996 – 2004. Se pare că suma delapidată este de 100 de mii de euro şi că banii i-ar fi folosit în campania electorală.

Pentru confirmarea datelor obţinute am încercat să o contactăm, dar numărul său personal de telefon era indisponibil.

Începând cu 1997, de când a intrat în politică, Codruţa Arvinte a fost fidelă doctrinei lui Vadim Tudor, fiind membru al Consiliului Naţional al Partidului România Mare. De asemenea, a fost consilier judeţean şi unul dintre candidaţii la Parlamentul European. La începutul anului 2009 a demisionat din PRM şi a trecut la PNL. În planul afacerilor, Codruţa Arvinte conducea o firmă de servicii turistice.

Olimpia Filip

Inainte - Editie de Bacau Articole publicate pe Bacaul.ro cu permisiunea autorului.

7 comentarii la „Codruţa Arvinte, plină de datorii, a fugit din ţară

 • sâmbătă, 23-01-10 la 0:06
  Permalink

  Asta-i poveste veche de cel putin un an !!!
  De ce abia acum a devenit oficial ?

  Răspunde
 • duminică, 24-01-10 la 14:25
  Permalink

  A fugit, dar toata lumea stie unde este. Interesant…

  Răspunde
 • luni, 25-01-10 la 13:43
  Permalink

  Un ziarist care bate campii cu gratie. Daca s-ar fi interesat ar fi aflat ca in ultimul am am renuntat la serviciile unei retele de telefonie, iar in Anglia merg in mod regulat. Celelalte informatii prezentate sunt la fel de „adevarate” In schimb am aceeasi adresa de e-mail pentru mesaje mai putin urgente.
  Dar, conform unei bune traditii, discutia telefonica avuta astazi cu autoarea articolului nu va aparea intr-un alt material. Ar fi neinteresant. Si cine mai citeste astazi urmarile pozitive ale unei stiri initial negative…

  Răspunde
 • luni, 25-01-10 la 15:35
  Permalink

  Am „fugit”… la tara, nu mai preluati prostii.

  Răspunde
 • luni, 01-02-10 la 20:53
  Permalink

  pai lumea normal ca vorbeste
  dar nimeni nu se intreaba oare banii aia unde sunt?
  dupa parerea mea tot la cei care au puterea.
  codruta este una din multi altii care au avut de suferit.
  eu cred ca isi va reveni din aceasta situatie.
  asta sa ai fie invatare de minte ca lumea este f rea
  cand esti jos nimeni nu te ajuta ba din contra.
  din pacate in lumea asta traim

  Răspunde
 • luni, 15-02-10 la 23:54
  Permalink

  Fugita sau doar plecata in calatorii cert este ca exista datorii pe care Codruta le are neachitate de multa vreme. Mai urat e faptul ca si-a tepuit si prietenii nu doar partenerii de afaceri. Iar telefoanele…chiar daca isi pastra numarul de telefon, oricum nu mai raspunde..Incercati sa-i trimiteti un mesaj in care sa-i spuneti ca vreti sa-i dati bani, sa vedeti atunci ce repede stie sa sune inapoi.

  Răspunde
 • luni, 06-09-10 la 22:12
  Permalink

  nu cred o iota din ce se spune despre codruta.traim intr-o lume rea si plina de invidii.sigur isi v-a reveni…si atunci sa vezi cum asa zisi prieteni isi v-or face iar aparitia.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.