Divertisment

Stiri mondene din Bacau, concerte, spectacole, filme, piese de teatru, expozitii…

Buletinul meteo de la TV: Să facem mişto de zăpuşeală…

Stimaţi telespectatori, ne aflăm, iată, în această perioadă pe care am îndrăzni s-o numim caniculară, deşi observăm empiric, ca să zicem cuvântul ăla, că termenul “caniculă” capătă pe zi ce trece noi şi noi dimensiuni. Ce vrem noi să vă spunem la buletinul meteo. Noi la buletinul meteo vrem să vă aducem la cunoştinţă că, dacă iarna e frig, vara e cu siguranţă cald, fapt irefragabil, dacă ne permiteţi să ne exprimăm în halul ăsta şi dacă nu, nu.

Ne aşteaptă o perioadă de iad, în care temperaturile vor depăşi chiar şi liniuţele din termometre (de coşmar!!!), deja zeci şi sute de persoane au ajuns la spital în comă caniculară, unii au murit prăjiţi, alţii ameninţă să se facă soté, alţii se zbat patetic între saramura caniculară a vieţii cotidiane şi apa coclită din capul lor, alţii speră că scapă (asta s-o creadă ei!). (Continuare…)

Zilele Filmului Românesc între 28 și 30 iunie


Voluntarii festivalului de teatru I.D. Fest, aflat sub egida asociației Ingenious Drama Festival vor organiza în orașul Bacău cele 3 zile ale ZFR, proiecția având loc în Parcul Catedralei.
(Continuare…)

Nunta, o scumpete de eveniment

Nuntile au devenit adevarate exercitii de imaginatie si mari mâncatoare de bani. Afacerile cu nunti in Bacau sunt intr-o continua crestere, firmele care comercializeaza rochii de mireasa sau costume pentru mire consolidându-si puternic pozitia in piata.

O nunta poate produce o gaura in bugetul viitorilor miri ce porneste de la 30.000 de lei si poate ajunge pâna la câteva sute de mii de euro. Totul depinde de cât de mult vrei ca nunta sa se apropie de visurile din copilarie.
(Continuare…)

Mos Crăciun cel văzut și cel nevăzut

Am aflat de curând că, vai, renul cel mai important al lui Mos Crăciun, vestitul Rudolf, a murit ca urmare a unui atac de cord provocat de zborurile unor avioane pe deasupra fermei lui Mos Crăciun.

Informatia a fost dată la stiri cu maximă seriozitate, doar zâmbetul abia schitat al prezentatoarei indicând că am păsit cumva pe un teren diferit de cel al crimelor, războaielor, politicii, catastrofelor etc. Am văzut chiar si imagini cu un Mos Crăciun imens, într-o sanie de poveste, trasă de un ren bine hrănit, pe un drum plin de zăpadă, printr-o pădure feerică. Si am tresărit, pentru că mi-am adus aminte că, (Continuare…)

Chestionarul auto nr. 69

1. Ce trebuie sa faca conducatorul auto la intalnirea indicatorului:

a) sa behaie

b) sa mulga vaca

c) nu are nici o obligatie deoarece indicatorul este adresat vacilor
(Continuare…)

Villele Moldavia – locul ideal de cazare în Slănic Moldova [P]

Atunci când îţi propui un sejur de relaxare în staţiunea Slănic Moldova, locaţia aleasă este un aspect foarte important. Există multe posibilităţi de cazare pentru turişti. Atunci când vine vorba de alegerea cazării potrivite pentru sejurul tău vei întâlni o mare varietate de variante, inclusiv hoteluri de trei sau patru stele, pensiuni și vile. Alegerea unei camere în unitatea de cazare potrivită depinde de preferințele tale personale şi de numărul de persoane cu care călătoreşti. (Continuare…)

  Stiri din Divertisment Camera live Bacau. Nunti Bacau