Concertul Iron Maiden din București, 26 mai 2022 – cât costă biletele care mai sunt disponibile

Pe data de 26 mai, de la ora 18:30, trupa Iron Maiden va susține un concert în București, în aer liber, la Romexpo. Legendara formație britanică de heavy metal, înființată în 1975 de către basistul Steve Harris, a pregătit un show de senzație, deja văzut în alte concerte de aproape două milioane de fani la nivel mondial. Spectacolul este considerat impresionant din punct de vedere vizual, nu numai muzical, urmând să includă hituri din întreaga carieră a trupei.

Concertul Iron Maiden îi va avea ca invitați speciali la București pe germanii de la Lord Of The Lost, care vor cânta în deschidere. O parte din mega show-ul Iron Maiden de la Romexpo va reprezenta interpretarea pieselor de pe noul album de studio – Senjutsu. Cei de la Iron Maiden revin în România după 6 ani – formația a susținut un concert în țara noastră și în 2016.

„Abia așteptam să ne întoarcem în Europa și este grozav că am putut să adăugăm Bucureștiul și celelalte concerte din Europa de Est, orașe mari cu fani grozavi. Sunt entuziasmat pentru noile schimbări ale producției scenice și abia aștept ca toată lumea să vadă ce le-am pregătit. Întreaga formație s-a bucurat de turneul Legacy, iar acum abia așteptăm să ne întoarcem la drum, să cântăm live, să ne distrăm și să ne reîntâlnim cu toată lumea”, a declarat Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden.

Turneul Legacy of the Beast trebuia să aibă loc în 2020, dar a fost reprogramat de două ori din pricina pandemiei globale din ultima perioadă, care a impus restricții cu privire la organizarea de evenimente de divertisment în cele mai multe țări.

Pasionații de muzică rock au avut în ultimii ani tot mai multe concerte în România ale unor trupe ce se regăsesc în acest gen muzical. Rock-ul este prezent până și la sloturi online, unde se poate juca de exemplu Banana Rock, slot gratuit de la Play’n Go disponibil inclusiv în cazinouri online licențiate local. Cinci muzicieni maimuță interpretează cele mai tari hituri pe cele 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată fixe. Slotul este disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil si poate fi jucat chiar si in varianta de pacanele gratis pe site-urile de profil.

Biletele la concertul Iron Maiden se pot cumpăra în prezent în 3 variante, aferente celor 3 categorii: Aces High (în fața scenei), The Beasts și Troopers. Prețurile online la momentul redactării prezentului articol sunt 464 lei, 384 lei și respectiv 304 lei. În total au fost puse în vânzare 15.000 de bilete. Acestea se pot cumpăra în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, biletele la concert se pot plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Iron Maiden este o trupă a cărei istorie începe în anul 1975. De-a lungul timpului, această legendară trupă heavy metal a lansat 17 albume de studio și a acumulat o mulțime de Discuri de Platină și de Aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.