Concert Irina Rimes în 10 Martie în municipiul Bacău

Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, își va începe în curând turneul ce poartă numele și celebrează ultimul său album, „ACASĂ”. Seria de concerte promite momente speciale și pentru prima dată, o serie de meet and greet, fanii având ocazia să se întâlnească cu artista.

Una dintre opririle sale va fi la Bacău, pe data de 10 martie, la Teatrul de vară Radu Beligan.

Bilete Bacău: http://bilete.irinarimes.ro/bilete-bacau-irina-rimes-turneul-acasa-81427/

Irina Rimes își poartă cel de-al patrulea album al său, „ACASĂ”, prin toată țara și nu numai. Turneul reprezintă o călătorie între două lumi și o fugă între case. ACASĂ este despre cum fanii au devenit o parte importantă din casa Irinei Rimes și despre cum ea poate construi un ACASĂ, oriunde își are muzica și îi este și publicul, cu care se va și întâlni personal în această serie de concerte. 

„Noi avem casa în două lumi. Când suntem mici, ACASĂ are o formă materială în ochii noștri, e un loc unde putem fugi, unde putem găsi siguranță, dragoste sau ajutor, orice s-ar întâmpla. Pe masură ce creștem, timpul ne transformă casa și ea capătă o formă imaterială, reconstruindu-se la noi în amintiri.” ne spune Irina Rimes.

Albumul ,,ACASĂ” include 16 piese confesiune, vindecătoare şi sensibile, compuse de artistă cu compozitori şi producători de top din România. Pe album sunt şi cele două colaborări cu Grasu XXL „Pentru totdeauna” şi cea cu Jah Khalib pentru „Навсегда”. Acesta este disponibil pe toate platformele digitale, cât și în format fizic, pe CD și vinil. 
 
Despre ,,ACASĂ” și drumul Irinei vorbește și documentarul de 7 episoade pe care artista l-a lansat alături de HBO Max pe data de 3 iunie, „Irina Rimes: Pe drumul meu”, o miniserie prin care artista a ales să îşi spună povestea și să vorbească despre struggle-ul de a fi artist. Irina Rimes rememorează momente importante din viaţa ei, vorbeşte despre versurile pe care le cântă, despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspiraţie ale albumelor anterioare, sunt pregătite videoclipuri şi concerte caritabile. 
 
Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement şi sute de show-uri live intense şi pline de emoţie.

Vremea în Chișinău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.