Se opresc gazele în Comănești și Dărmănești

Pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale:
• miercuri, 7 octombrie a.c., începând cu ora 08,00 pentru consumatorii de pe străzile: Avram Iancu, Canalului, Ciobănuș, Gh. Doja, Gh. Donici, Gârlei, Nicolae Ghica, Nufărului, Aleea și Str. Parcului, Pieții, Republicii, Ștefan cel Mare și Mihai Viteazu din Comănești.
• joi, 8 octombrie a.c., începând cu 09,00 pentru clienții de pe străzile: Chimiei, Căprioarei, Stadionului, Rafinăriei și Crângului din Dărmănești.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil miercuri, 7 octombrie, începând cu ora 16.00 la Comănești și joi, 8 octombrie, începând cu ora 14,00 la Dărmănești.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.