Nu a oprit la semnalele luminoase şi acustice ale poliţiştilor, dosar penal pentru alcool la volan

În data de 01 octombrie , în jurul orei 19.30, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au identificat un autoturism ce staţiona pe mijlocul drumului public communal din localitatea Fundeni, la volanul căruia se afla un bărbat. La solicitarea documentelor în vederea legitimării conducătorului auto, acesta a accelerat autovehiculul şi a plecat de la faţa locului.

polițiștii au procedat la urmărirea acestuia având mijloacele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie în funcţiune, dar conducătorul auto şi-a continuat deplasarea spre un teren agricol, unde la scurt timp a abandonat autoturismul şi a fugit.

În urma căutărilor, polițiștii l-au identificat şi imobilizat pe conducătorul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, din localitate. Întrucât acesta emana halenă alcoolică şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.