Scoțian înșelat de o băcăuancă cunoscută prin videochat

Joi, 20 februarie, la sediul Poliţiei Municipiului Bacău, s-a prezentat un cetăţean scoţian care a reclamat că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune, comisă de către o persoană de sex feminin, de 30 de ani, din Bacău şi de soţul acesteia.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, în cursul lunii iulie 2013, a cunoscut-o pe femeia de 30 de ani pe un site gen video-chat, cu care ulterior a comunicat mai mult timp şi s-au întâlnit în România.

În această perioadă, femeia a afirmat că este în divorţ cu soţul ei, că îşi doreşte o relaţie cu cetăţeanul scoţian şi nu exclude o eventuală căsătorie cu acesta. În baza acestei relaţii, sub diferite pretexte, femeia a solicitat şi a obţinut de la cetăţeanul scoţian mai multe sume de bani, în total aproximativ 15000 de lire sterline.

Încrederea scoțianului a fost atât de mare încât la data de 17 ianuarie bărbatul a întocmit un act testamentar, prin care lăsa femeii, ca moştenire, imobilul său, autoturismul proprietate personală şi un cont de 20.000 de lire sterline.

Această situaţie a durat până la începutul lunii februarie, când cetăţeanul scoţian a aflat că femeia este căsătorită şi că de altfel, el a trimis mai multe sume de bani chiar pe numele soţului ei, despre care el ştia că este fratele femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.